SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tapu Daireleri Birleşti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Tapu Sicil Müdürlüğü'nde, 1. Bölge ile 2. Bölge Tapu Müdürlükleri birleştirildi.

Konuyla ilgili bilgiler veren Malatya Tapu Sicil Müdürü Ramazan Sağlam, "1981 Yılından bu yana 1. Bölge ve 2. Bölge Tapu Müdürlüğü olarak hizmet veriliyordu. Genel Müdürlüğümüz Türkiye çapında yeni bir uygulama başlattı. Tapu Sicil Müdürlükleri tek müdürlük olarak birleştirildi. Biz de son gruptaydık. 19 Nisan 2010 tarihi itibariyle 1. Bölge ve 2. Bölge Müdürlükleri birleştirilerek, Tapu Sicil Müdürlüğü oluşturuldu. Bundan sonra tek müdürlük olarak görev yapacağız. Hazırlıklarımızı yaptık. Malatya Tapu
Sicil Müdürlüğü adı altında hizmetimizi vermeye devam ediyoruz. İlk günlerde iki müdürlüğün birleşmesiyle ilgili bir takım sıkıntılar oldu. Ancak bu sıkıntıları aştık. Nispeten bir takım yapacağımız yeni çalışmalarımız olacak. Vatandaş açısından bir sıkıntı yok, aksama da olmayacak. Normal seyirde çalışmalarımız devam ediyor. 3 yıldır sabah 8.00-12.00 saatleri arası müracaatları alıyoruz. Şimdiyse mesai değişikliğinden dolayı 8.30-12.30 saatleri arasında müracaatları alıyoruz. Öğlen sonu da kabul ettiğimiz
müracaatları bitirmeye çalışıyoruz. Aynı gün vatandaşın işlemleri bitiyor. Sadece bir şeyde farklılık oldu. O da; girişte müracaatları alıyoruz, tapu tasdiklerini, çiftçi kayıt sistemi ve imar uygulamalarını da üst kata aldık. Vatandaşlarımız herhangi bir sıkıntı yaşamadan, işlemlerini yapabilecekler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız