SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tapu Sorunları Çözümlendi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'da Hazine arazisi üzerine ev yapanların sorunlarının çözümü için yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını ve arazilerin ev sahiplerine satılacağını söyledi.

Milletvekili Ömer Faruk Öz, Akpınar'daki esnafı tek tek gezerek referandum sonucundan dolayı teşekkür etti. Amaçlarının üzerlerine verilen temsil emanetini en iyi şekilde yerine getirmek olduğunu ifade eden Öz, "Malatya referanduma destek verdi. Bu kez teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Esnaf ziyaretlerine devam edeceğim" dedi. Eskiden KOSGEB'in üretime yönelik küçük işletmelere kredi ve destek verdiğini anlatan Öz, şöyle konuştu: "Artık hizmet sektörüne ve esnafa KOSGEB tarafından kredi ve destek sağlanıyor. Önümüzdeki günler bugünlerden daha güzel olacak. Bu ülke ne çektiyse, demokrasilere yapılan müdahalelerden çekmiştir. Demokrasiye müdahalelerde bu ülke 10 yıl hep geriye gitmiştir."

Hanımınçiftliği ve Beydağı'ndaki tapusu olmayan vatandaşların sorunlarının çözümü için bazı girişimlerde bulunduklarını ve çalışmaların olumlu sonuçlandığını belirten Öz, Hanımınçiftliği'ndeki 350 haneli mahallenin yıllardan beri süren tapu sorununun çözümlendiği söyledi. Öz, aynı durumdaki Beydağı mevkiindeki vatandaşlarında sorunlarının çözümlendiğini anlattı. Öz, Malatya Belediyesi ile Hanımınçiftliği Belediyesi'nin hak sahibi vatandaşlara evlerinin bulunduğu alanı uygun bir bedelle satacağını bildirdi.

Esnaf ise Milletvekili Ömer Faruk Öz'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız