SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tapu'ya Banka Veznesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tapu Müdürlüğü'ne vatandaşların işlemlerini daha çabuk sağlaması için banka veznesi açıldı.

Tapu dairesine giderek işlem yaparken bankaya para yatırması gereken vatandaşlar artık kent merkezindeki Ziraat Bankası Akpınar Şubesi'ne gitmek yerine, bankasının tapu dairesinde açtığı vezneye paraları yatırarak, işlemlerini daha kısa sürede yapabilecekler.

Malatya Tapu Müdürü Ramazan Sağlam, "Vatandaşlarımızın yoğun bir talebi vardı. Bizde kurum olarak bunun çalışmasını yapıyorduk. Sonuçta Ziraat Bankası Akpınar Şubesi'ni veznesi müdürlüğümüzde açıldı. valimiz, Belediye Başkanımız ve TSO ile Esnaf Odalarının bu konuda ciddi çalışma ve destekleri oldu. Bu konuda Ziraat Bankası yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sonuç da halkımızı büyük bir zahmette kurtardık. Artık bankaya gitme derdi olmayacak. Bunun yanında Belediye Veznesinde açıldı. Vatandaşlarımız emlak değerlerini Tapu'da alacaklar. Amacımız, vatandaşlar Tapu'ya geldiklerinde tekrar dışarı çıkmadan burada işlemlerini yapmalarıdır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız