SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Derneği Yeni Yerinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:03
Taraftar Derneği Yeni Yerinde
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği'nin yeni binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Elazığspor maçı öncesi gerçekleşen açılışa Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve çok sayıda futbolsever katıldı. 

Yeni Malatyaspor-Elazığspor karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar için oldukça önemli bir açılış gerçekleştirildi. Malatyaspor Taraftarlar Derneği, yeni binasına taşınarak resmi açılışını yaptı. Eski Belediye arkasında Saray Mahallesi’nde bulunan yeni binasına kavuşan taraftarlar, törene oldukça kalabalık bir katılım sağladı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetiminin tam kadro katıldığı açılışta Taraftarlar Derneği yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu. Başkan Adil Gevrek yaptığı konuşmada, “Malatyaspor taraftarları her zaman bu kulübün gerçek sahibi ve destekçisi olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarımızı bir arada tutan, kendi içinde büyük bir birlik beraberlik ortamı sağlayan derneğimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah bugün bu açılış bizim için hayırlı olur ve Elazığspor maçında alacağımız galibiyetin habercisi olur” dedi.

Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ise, “Bugün bizleri kırmayan ve açılışta yanımızda duran başta büyük Malatyaspor taraftarına, kendi yönetim kurulu ekibime ve Yeni Malatyaspor yönetimi adına başta Adil Gevrek başkana çok teşekkür ediyorum. Bizim için bu bina lokal ve dernek hizmet binası olarak kullanılacak. Tüm sarı kırmızılı renklere gönül verenleri buraya bekliyoruz. Bugün ilk açılışı biz yaptık inşallah devamını sahada futbolcularımız getirecek ve derbiyi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra eski Malatya Milletvekili Mevlüt Arslanoğlu’nun oğlu Erdem Arslanoğlu ve Adil Gevrek kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi. Açılışa katılanlara ikramlarda bulunulurken, sarı-kırmızılı taraftarlar da tezahüratlarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız