SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Derneği'nden Akın'a Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği'nin yeni yöneticilerinden bir grup Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında etti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"..Birleşik Taraftarlar Derneği yeni yönetimi, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Malatyaspor Birleşik Taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Koray Güner, 19 Kasım 2006 tarihinde Derneğin Kongresini yaptıklarını ve yeni yönetimi oluşturduklarını belirterek, “Yeni Yönetim olarak Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’ı ziyaret ediyoruz. Dernek Başkanımız il dışında olduğundan programa iştirak edemedi. Malatya’ya yapmış olduğunuz hizmetlerden ve Malatyaspor’a maddi manevi katkılarınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Malatyaspor müşterek sevdamız. Malatya’daki bütün kurum ve kuruluşların Malatyaspor’a imkanları ölçüsünde yardım etmeleri gerekmektedir. Sadece konuşmak Malatyaspor’a bir şeyler kazandırmaz bunun yanında maddi yardım edilmesi gerekmektedir” dedi.

Başkan Akın, “Malatya Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar yardım etmeye devam edeceğiz. Belediye hizmetlerini aksatmadan Malatyaspor’a desteklerimiz bundan sonrada devam edecek. İnşallah el birliği, gönül birliği ile Malatyaspor tekrar hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Birleşik Taraftarlar Derneğinin hiçbir menfaat beklemeden, yaz kış demeden Malatyaspor’u desteklediğini de ifade eden Başkan Akın, “Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Birleşik Taraftarlar Derneği’nin yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Malatyaspor Birleşik Taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Koray Güner ziyaretin anısına Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a bir buket çiçek sundu."

Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği'nin geçtiğimiz günlerdeki kongresinde, yönetim kurulu yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Aydın başkanlığında oluşturulmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız