SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Derneği'nden Palancı'ya Tavır

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Birleşik Taraftar Derneği, göreve gelmesi konusunda destek verdiği Teknik Direktör Hayati Palancı'nın, bu kez görevden ayrılması için görüş açıkladı.

Derneğin basın sözcüsü Mehmet Kanmaz tarafından, Pazar günü öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında, Palancı'nın göreve devamından hem kendisinin hem de kulübün zarar göreceği öne sürüldü.

Kanmaz'ın açıklaması şöyle:

"Taraftar derneği olarak sezon başında Malatyaspor Teknik Direktörlüğü için Hayati Palancı'yı uygun görmüş ve bu yönde açıklama yaptık.. O gün, 'Neden Malatyalı Hayati Palancı takımın başında olmuyor ve çalıştırmıyor' diye düşünmüş ve açıklama yapmıştık. Hayati Palancı yıllardır Malatyaspor’un içinde bulunmuş, camiayı yakından tanıyan, futbol bilgisine güveniyorduk. Bundan dolayı bu yöndeki talebimizi basına deklare ederek fikrimizi ortaya koymuştuk.

Ancak son haftalarda durum değişti. Tutarsız sonuçlarla birlikte kamuoyunda Palancı aleyhine serzenişler artmaya başladı. Biz de taraftarlar olarak, bu yaşananlar Malatyaspor ve Hayati hocamıza zarar vermeye başladı. Burada en mantıklı olan Hayati Palancı'nın Malatyaspor’un önünü açmasıdır. Biz her zaman kendisinin yanında olduk. Tribünlerden gelen tepkilere rağmen arkasında olmaya çalıştık.

Ama alınan sonuçların Malatyaspor’a zarar verdiğini gördüğümüz için bu açıklamaya yapmak zorunda kaldık. Bundan sonra Hayati Hocanın yapacağı tek şey, Malatyaspor’a ve kendisine zarar vermeden bu işi sonuçlandırması. Malatyalı mı olmalı? Yoksa Malatyaspor’lu mu olmalı? Bize göre Malatyaspor’lu olmak daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Malatyaspor sevgisi bizim içimizde. Hayati Hocaya bundan sonra başarılar diliyoruz ve son sözümüz Hayati Palancı'nın görevinden ayrılarak Malatyaspor’un önünü açmasıdır”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız