SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftar Desteğiyle..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Çaykur Rizespor ile kendi sahasında oynayacağı maçı öncesinde tempo arttırdı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda belinde ağrısı olan Celil antrenmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Mahmut Acar ve İlhan Var takımdan ayrı düze koşu yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına bir açıklamada bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Boluspor maçında dirençli ve iyi oynadıklarını, ancak penaltı golü sonrası direncin düştüğünü söyledi.

Hamzaoğlu, Boluspor maçında bir puan ile dönmeyi planladıklarını ama istedikleri sonucu alamadıklarını kaydederek, "Deplasmandan alacağımız puan sonrası kendi sahamızda oynayacağımız maçların anlamı bizim için daha farklı olacaktı. Ancak, istediğimiz sonucu alamadığımız için içerde oynayacağımız maçlar daha önemli oldu. Tabi Bolu'da bir kayıp verdik. Bizim açımızdan çok da büyük bir kayıp değil, asıl kaybımız eski yöneticimiz Celal Birsen oldu. Allah rahmet etsin, yakınlarına da sabır diliyorum. Umuyorum ki, bundan sonra Malatyaspor kayıpsız bir şekilde yoluna devam eder" dedi.

Çaykur Rizespor ve Diyarbakırspor maçlarının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Şimdi ben de oyuncularımla yaptığım konuşmada kendi sahamızdaki maçların mutlaka avantaj olması gerektiğini söyledim. Kendi sahasında kaybetmeyen ve takımları zorlayan, Malatya'ya gelirken herkesin düşünmesi gereken bir ekip olmalıyız. Nitekim son haftalardaki seyirci desteğimizle beraber büyük ölçüde bu düşüncemizi başarmaya başladık. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Ümit ediyorum ki, Çaykur Rizespor maçında da taraftarlarımız bizimle beraber olacaklar. Biz de onlarla beraber başarılara imza atacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız