SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftar Gelirse 1 Kişi Fazla Oynarız"

0
Güncellendi - 2019-02-14 18:09:03
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ederek, 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Yıldırım, Beşiktaş karşısında 3 puanı almak istediklerini belirterek, “Güzel bir maç olacak. Takım olarak iyi hazırlandık. Beşiktaş’ta büyük bir camia. İnşallah güzel bir maç olur ama 3 puan bizim olur. Yenmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Bizi desteklemelerini bekliyoruz. Onlar bizim arkamızda itici bir güç. Onlar olmazsa bir kişi eksiğiz” dedi.

Başarılı oyuncu, bir gazetecinin ‘orta sahada bir rekabet var, bunu nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna, “Sezona iyi başladım. Kendi performansım açısından iyi başladım. Bunu da sürdürdüm. Çok şükür iyi gidiyoruz. Takımla birlikte benim performansımda iyi gidiyor. Rekabet her zaman olacaktır. Bir takımda rekabetin olması iyidir çünkü herkes daha iyi konsantre olup, çalışır. Buda takıma yansır ve takımda daha iyi olur. O yüzden rekabet her zaman her pozisyon için iyidir. Bizde de iyi futbolcular var. Devre arası gereken takviyelerde yapıldı. İyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. İyi gidiyoruz ama biraz daha iyi gidip, üst sıralarda ligi tamamlamak istiyoruz” cevabını verdi.

Taraftarların takıma büyük destek verdiğini dile getiren Yıldırım, “Taraftara ihtiyacımız var. Taraftarlarımız stada gelirse bir kişi fazla oynarız. Bizi ateşlerler, bizde ona göre daha hırslı ve mücadele gücü yüksek bir takım oluruz. O yüzden her zaman onları bekliyoruz. Stat boş olunca futbolun zevki de olmuyor. Onlarla daha zevkli oluyor” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Fenerbahçe olsaydı misafir tribünde maçı izlerdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet44 (5 yıl önce)
    Kale arkalarını 5-10 tl yapın,stat ful dolsun. Gerçekten maddiyattan dolayı gelemeyen taraftar var....
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET 44 (5 yıl önce)
    ZAMANI OLUPTA MAÇA GELMEYEN INŞALLAH MALATYALI OLMAK KISMET OLMASIN MALATYALILAR DIŞARDA BIR BIRINE ÇOK TUTKUN MAÇA GELDIMI O BIRLIK YOK HAYDI MALATYA TAM DESTEK 3 PUAN
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Oyuncular.teknik.heyet.dogru.soyluyor.taraftar. Cok.olursa.takim.daha.iyi.oynayarak.3.puan. Alir.stadi.dolduralim.rekor.kiralim.hadi.maca. Bekliyoruz.taraftarlari
    0
    0
    Yanıtla