SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Stad Önünde Olacak

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü sahasında Gebzespor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, Play-off'a kalmayı hedefliyor. Grupta Play-off yarışı kızışırken, bir adım önde olan Yeni Malatyaspor, Gebzespor'u yenerek avantajını kaybetmemek istiyor.

Beypazarı Şekerspor maçına rahat çıkmak isteyen Sarı-siyahlı takım Gebzespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Hafta içerisinde teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde Gebzespor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da futbolcular ve teknik heyet Gebzespor maçını kazanma sözü verdi. Gebzespor maçı hazırlıklarında kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de sık sık antrenmanı ziyaret ederek futbolcuları motive etti.

Bandırmaspor maçı sonrası seyircilerin sahaya girmesi sebebiyle ceza alarak Gebzespor maçını seyircisiz oynayacak olan Sarı-siyahlı takıma, taraftarlar tribün dışından destek vermeye hazırlanıyor. Orduzu Pınarbaşı'nda toplanacak olan taraftarlar takım otobüsünü stada kadar tezahüratlar eşliğinde getirecek. Taraftarlar takımlarını 90 dakika boyunca stat dışından desteklemesi bekleniyor.

Öte yandan kulüp ikinci başkanı Ali Özkan, Gebzespor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özkan, Play-off avantajının kendilerinde olduğunu belirterek, "Grupta 7'de 7 yaparak iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Her hafta birbirinden önemli karşılaşmalar oynadık. Artık son 2 maç kaldı. Bu iki maçı da kayıpsız atlatarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda bu 2 maçtan ilki olan Gebzespor ile sahamızda karşılaşacağız. Gebzespor ligin son sırasında bulunuyor ancak buna aldanmamamız gerekiyor. Çünkü
hiçbir maç birbirinden kolay değil. Bu nedenle de her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. İyi bir ekibiz. Play-off'a yürekten inanıyoruz. Gebzespor karşılaşmasını kazanarak, play off'a kalmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız