SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar Uğurlu Geldi: 2-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:21:04
Taraftar Uğurlu Geldi: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında bu sezon taraftarıyla buluştuğu ilk maçta Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Lİgin ilk haftasında 1461 Trabzon'la kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta rakibine 1-0 mağlup olan Yeni Malatya, geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediye deplasman maçında da yine "seyircisiz" cezası nedeniyle taraftarıyla buluşamamıştı. Yeni Malatyaspor, Alanyaspor karşısında 48. dakikada Alex ve 59. dakikada Gonzalo'nun attığı gollerle sonuca gitti. Bu arada, Passolig kartı olmayan taraftarlar, maçın başlamasına kısa süre kala geldikleri stada giremediler, stad önünde izdiham oluştu.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Çağatay Şahan (Manisa), Cumhur Altay (Manisa), Baran Eraslan (İzmir), 4. hakem Deniz Gültekin (İzmir)

YENİ MALATYASPOR: 88. Ertaç Özbir, 4. Koray Şanlı, 7. Alex Dos Santoz Gonçalves (Dk.86 5. Ali Sakal), 8. Ramazan Kahya, 9. George Akpabıo, 11. İskender Alın (Dk. 76 81. Aydın Çetin) , 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 16. Sadık Çiftpınar, 18. Gonzalo Damıan Godoy Sılva, 19. Sunday Mba (Dk.90 6. Kamil İçer), 47. Azad Filiz

YEDEKLER: 1. Emre Selen, 5. Ali Sakal, 6. Kamil İçer, 10. İrfan Başaran, 52. Kemal Cingirt, 12. Musa Sinan Yılmazer, 81. Aydın Çetin

TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

ALANYASPOR: 1. Haydar Yılmaz, 2. Caner Arıcı, 15. Nuru Suley, 26. Emre Can Coşkun (Dk.44 14. Ahmet Özer), 39. Kerem Can Akyüz, 4. Sunday Stephen Obayan, 10. Timuçin Aşcıgil, 52. Barış Örücü, 7. Efecan Karaca, 75. Tayfur Bingöl (Dk.70  22. Sinan Özkan), 9. Jonathan Serge Folly Ayıte

YEDEKLER: 74. Alişan Şeker, 14. Ahmet Özer, 51. Tolga Tekin, 99. Artun Akçakın, 22. Sinan Özkan, 90. Ahmet Kesim, 5. Deniz Vural

TEKNİK DİREKTÖR: Erhan Altın

GOLLER: Dk.48 Alex, Dk.59 Gonzalo (Yeni Malatya), Dk.57 Efecan (Alanya)

SARI KARTLAR: Sadık, İskender, Ertaç (Yeni Malatya), Efecan (Alanya)

4. dakikadaki Yeni Malatya atağında, cezaalanına yapılan ortada, Alanyaspor'lu futbolcunun müdahalesi vardı. Top Alex'in önüne düştü, bu futbolcu vurdu. Üstten aut.

13. dakikada Yeni Malatya'nın kazandığı serbest atışı Ramazan kullandı. Gelen topa Alex kafayı vurdu, aut.

15. dakikada Azubuıke sağdan topu sürdü, çizgiden ortaladı. İskender'den önce Alanya defansı müdahale etti, topu uzaklaştırdı.

18. dakikada Azad'ın ortasahadan kaptırdığı top, Alanya atağına döndü. Sağdan cezaalanına giren Barış, üzerine doğru gelen kalecinin üzerinden aşırtmak istedi. Top üstten auta çıktı.

21. dakikada, Yeni Malatya'nın ortadan gelişen atağında topa cezaalanı önünde en son sahip olan Mba, direkt kaleye vurdu. Kaleci kolaylıkla topu aldı.

23. dakikada Alanyaspor'un kazandığı serbest atışı Barış cezaalanına gönderdi. 6 pasta bir anda Ayıte kaleci ile karşı karşıya kaldı, vurdu. Ayaklarıyla topa müdahale eden kaleci Ertaç, mutlak bir golü engelledi. Kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.

33. dakikada Yeni Malatya atağında Akpabıo sağdan ortaladı. Gelen topa Alex yükseldi ve kafayı vurdu. Top kalecide kaldı.

34. dakikada kaleye 25 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşu Ramazan kullandı. Yerden ve köşeden kaleye girmekte olan topu Kaleci Haydar son anda tokatlayarak taça gönderdi ve golü engelledi.

37. dakikada sağdan ortalanan top müsait durumdaki Ayıte'ye gelmekte iken defans son anda araya girdi, korner. Gelen topa Obayan kafayı vurdu. Üstten aut.

40. dakikada Yeni Malatya atağı soldan Ramazan'la gelişti. Bu oyuncu Alex'e pas çıkardı. Alex ortaladı, rakip oyuncu Suley'in ters vuruşunda top kornere çıktı. Sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

46. dakikada Yeni Malatyaspor soldan atak geliştirdi, Ramazan ortaladı. Azubuıke vurdu, defans oyuncusuna çarpan top korner. Sonuç yok.

48. dakikada Alex'le golü buldu. Bu dakikada orta sahadan çıkarılan topa Alex ve İskender birlikte hamle yaptı. 2 defans oyuncusuna rağmen İskender topu Alex'e aktarmayı başardı, kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcu düzgün bir vuruşla golü kaydetti: 1-0

54. dakikada Yeni Malatya bir kez daha gole yaklaştı. Sağdan Akpabıo topu taşıdı ve İskender'e pas çıkardı. Bu oyuncu, ilk hamlede kaleciden sıyrıldı, topu kaleye gönderdi. Yerden süratle kalkan Kaleci Haydar son anda topu tokatlayarak kornere gönderdi ve golü engelledi. Korner sonuçsuz.

57. dakikada Yeni Malatyaspor, hiç beklemediği bir pozisyonda golü yedi. Soldan ortalanan topu uzaklaştırmak isteyen Alex'in kötü vuruşu, Efecan'a gol pası oldu. Bu futbolcu kafayı vurdu ve beraberliği sağladı:1-1

59. dakikada yediği golün şaşkınlığını çabuk atan Yeni Malatyaspor'un sağdan atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Ramazan kullandı. Gelen topa yükselen Gonzalo şık bir kafa vuruşuyla takımını tekrar öne geçirdi:2-1

61. dakikada cezaalanı önünde topa sahip olan Gonzalo bekletmeden kaleye vurdu. Kaleci Haydar son anda tokatlayarak topu kornere çelmeyi başardı. Sonuç yok.

86. dakikada Aydın, korner noktası yakınında direkt kaleye vurdu, aut.

89. dakikada Akpabıo sağdan kaleye inmek isterken, kornerle durduruldu. Sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakika oynattı.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 2-1 galibiyetiyle bitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız