SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftara 'Son Dakika' Şoku!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:30
Taraftara 'Son Dakika' Şoku!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, şampiyonluk yolunda yine çok önemli, "final" niteliğinde bir maçı daha kaybetti ve şampiyonluk sevincini yaşamak isteyen taraftarlarını, bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Bu sezon, şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerine karşı oynadığı "6 puanlık" diye nitelendirilebilecek maçlarda başarılı olamayan, şampiyonluktaki en büyük rakibi Pendikspor'a kendi sahasında 1-0 yenilerek, "ikili averajı" da "berbat eden" Yeni Malatyaspor, rakiplerinin diğer takımlarla maçlarında kaybettiği, kendisinin de alt sıradaki takımlardan aldığı puanlarla liderliğini sürdürebildi. Ligin bitmesine bir hafta kala, ikinci sıradaki rakibi Pendikspor'un 3 puan önünde olan Yeni Malatyaspor'un, Menemenspor'la deplasmanda oynayacağı, Pendikspor'un da kendi sahasında Aydınspor 1923 takımıyla oynayacağı maç büyük önem taşıyordu. Pendik'in kendi sahasında puan kaybı, Yeni Malatyaspor'un da Menemen karşısında olası galibiyeti, Yeni Malatyaspor'a şampiyonluk sevincini bir hafta öncesinden yaşatacaktı. Maçlar başladı; Yeni Malatyaspor Menemen maçı 0-0 berabere sürerken, Aydınspor 1923 Pendik karşısında önce 1-0 öne geçti, sonra skoru 2-0 yaptı. Bu skor, Yeni Malatyaspor'un erken şampiyonluğu için yeterliydi. Malatya'da eski Belediye Binası'nın yerindeki meydanda televizyondan Menemen- Yeni Malatya maçını izleyen, kulakları da Pendik maçında olan taraftarlar, şampiyonluk sevinci yaşamaya başladılar. Pendik maçı, bu takımın 2-1 mağlubiyetiyle sonuçlanırken, Yeni Malatya maçının son dakikaları oynanıyordu. 0-0 devam eden maç dakikalar sonra bu skorla tamamlanınca, Yeni Malatyaspor şampiyonluğunu ilan edecekti. Meydan giderek kalabalıklaşmaya başladı. Ancak, son dakikada, eski bir Yeni Malatyaspor'lu olan Tayfur Emre'den gelen Menemen golü, bir anda tüm sevinç görüntülerini yoketti ve az sonra büyük bir kutlama yapmaya hazırlanan taraftarlar, adeta şok oldular. Yeni Malatyaspor, "final" niteliğinde bir maçı daha kaybetmişti. Meydanı üzüntüyle terkeden taraftarların umudu, son haftaya kaldı. Yeni Malatyaspor, Keçiören ile son haftada Malatya'da "seyircisiz" oynayacağı maçta galip gelmesi ya da berabere kalması halinde, Pendikspor'un Karagümrük karşısında galip gelse de şampiyonluğunu ilan edecek. Yeni Malatyaspor, bu maçı kaybederse, Pendikspor ise Karagümrük'ü yenerse, Pendik'e karşı ikili averajı aleyhine olduğundan (ilk maç 2-2 bitti, ikinci maçı Pendik 1-0 kazandı) şampiyonluğu Pendik'e kaptıracak. Ancak, Malatya'da hiç kimse böyle bir sonuç beklemiyor ve şampiyonluğu sadece "1 hafta sonraya ertelediği" düşüncesiyle, önümüzdeki Pazar günkü kutlamalara hazırlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız