SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftara Verdiği Sözü Tuttu

0
Güncellendi - 2017-10-24 04:25:39
Taraftara Verdiği Sözü Tuttu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli forvet oyuncusu Adem Büyük, Fenerbahçe maçı yenilgisinden sonra taraftara verdiği sözünü, Trabzonspor maçında tuttu.

Süper Ligin 8.haftrasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, takımın en hırslı futbolcularından olan Adem Büyük, maç sonu yaptığı açıklamada, “Trabzonspor maçında bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Taraftarımıza bir özür borcumuz var” demişti.

Ligin 9.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda konuk ettikleri Trabzonspor karşılaşmasına da oldukça hırslı başlayan Büyük, 45+2. dakikada kendisinin yarattığı pozisyonda takımının maçı kazanmasında büyük bir rol oynadı. 45+2. dakikadaki EYMS atağında, Chebake sol kanada uzun bir pas çıkardı. Adem Büyük, rakibini çalımlayarak ceza alanına girdi ve son çizgiden topu ortaladı. Ön direğe hamle yapan Trabzonlu Okay Yokuşlu'ya çarpan top ağlarla buluşurken, EYMS bu golle maçı kazandı.

Fenerbahçe yenilgisi sonrası Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili taraftara verdiği sözü turan Büyük, karşılaşmanın 85.dakikasında oyundan çıkarken, taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Tecrübeli futbolcuda taraftarlara aynı şekilde karşılık verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Helal olsun sana Adem BÜYÜK, gerçekten büyüksün,Hırslı ve karekterli oyuncusun,yolun açık olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Adem Büyük 2 -3 galibiyet daha aldırırsa ilk yarı hedeflerini yakalarız.
    0
    0
    Yanıtla