SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftardan Operasyona Selam

0
Güncellendi - 2018-01-24 19:05:10
Taraftardan Operasyona Selam
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar, Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte, Afrin’deki Mehmetçiğe destek amacıyla bir dakika boyunca asker selamı verecek.

  TSK tarafından Afrin'e başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na Malatya’dan verilen destek çığ gibi büyüyor. Malatyasporlu taraftarlar, Afrin’deki askerlere, Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında bütün stat olarak bir dakika asker selamıyla destek verecek.

  Taraftarlar derneği adına açıklama yapan tribün lideri Murat Alpay, “Afrin’deki Mehmetçiklere destek olmak amacıyla bu hafta oynayacağımız Sivasspor müsabakasının başlama düdüğüyle birlikte, bütün stat sessiz bir şekilde bir dakika asker selamı verecek. Mehmetçiklerimizi unutmadığımızı ve gönülden destek olduğumuzu hatırlatmak adına bir destek kampanyası başlattık. Destek olan Malatyaspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Bu bir milli davadır. Malatya ve Malatyaspor taraftarının ne kadar cefakâr, özverili, mücadeleci, vatanına bağlı olduğunu bütün dünyaya göstermek adına bu kampanyaya herkesin destek olmasını istiyoruz. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle bütün Malatyaspor taraftarının bu kampanyaya gönülden destek olmasını istiyoruz. Bir dakika sessiz bir şekilde bütün stat olarak ayağa kalkıp, asker selamı vereceğiz. Bu duruş, dünyada Türkiye’nin ne kadar güçlü olduğunu, Malatya’nın halkının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterecek” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: EYMS taraftarları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kodalmm (6 yıl önce)
    Aslan hemşehrilerim, sizlere de bu yakışır...
    0
    0
    Yanıtla