SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftardan Özür Diledi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:48
Taraftardan Özür Diledi
A- A+ PAYLAŞ

Pendikspor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Yeni Malatyaspor camiası büyük üzüntü yaşıyor. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Yeni Malatyaspor, sahasında İstanbul ekibi Pendikspor'a 1-0 kaybetti. Malatya İnönü Stadı'nın tıka basa dolduğu karşılaşma sonrası yaşanan olaylar maçı ve maçın skorunu geride bırakırken, Yeni Malatyaspor camiası alınan kötü sonucun üzüntüsünü yaşıyor. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, alınan kötü sonucun sorumlusunun kendisi olduğunu ifade ederek, taraftarlar başkan Gevrek'i mesaj yağmuruna tutarak, destek verdi. 

"Allah emeğimizi boşa çıkarmaz"

Başkan Gevrek, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle bilet alıp da içeri giremeyen taraftarlarımızdan özür diliyorum. Çok ciddi bir yoğunluk vardı. O karmaşada içeri giren girmiş içerisi dolunca kapıları kapatmak zorunda kaldık ama yinede herkes hakkını helal etsin. Evet kazanmamız gereken bir maçı da kazanamadık. En azından yenilmememiz lazımdı ama olmadı. Belki bazı arkadaşlarımız haklı her şeyin sorumlusu benim. Üzgünüm, en çokta sizleri üzdüğüm için. İnşallah Allah emeğinizi boşa çıkarmaz. Ben umudumu ve ümidimi kaybetmedim, sizde kaybetmeyin" dedi. 

"Mağlubiyetin sorumlusu sen değilsin"

Alınan mağlubiyetin sorumlusu olarak kendisini gösteren Gevrek'e taraftarlar sahip çıktı. Açıklamanın ardından taraftarlar destek mesajlarıyla Başkan Gevrek'e destek vererek, "enin değil, sahada mücadele eden futbolcular ve teknik heyetin utanması lazım" ifadelerine yer verdiler. 

"Suçlu biz değiliz"

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar ise, Pendikspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Sokakta kimi görsek, 'yeter artık, bu sene çıkın' diyor. Bu çocukların suçu değil. Bu çocukların şuanda desteğe ihtiyacı var. Takım geçmiş yıllarda Play-Off'tan dönmüşse, suçlu olan bu çocuklar değil. Bu çocuklar, takımı lider olarak son yıllarda başarılamamış bir şekilde hedefe yaklaştırdılar, desteğe ihtiyaçları var. Bu strese hiç kimse dayanamaz. Sokakta kiminle karşılaşsak, 'her sene kaçırıyoruz, bu sene olsun' diyor. Bu çocuklara bu kadar yüklenmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız