SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftardan Özür Diliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatya Spor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşma sonrası olay çıktı. 
  
Karşılaşma sonrası arabasına binen Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nun yanına gelen bir taraftar, yenilgi sonrası sitem etti. Katipoğlu’nu destekleyen bir grup taraftar ise, çocuğunun yanında sitem eden taraftara saldırdı. Yaşanan gerginlik, emniyet mensuplarının araya girmesiyle büyümeden önlendi. Bir grup taraftar, aracıyla stattan ayrılan Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nu yuhaladı. 
  
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, taraftardan özür diledi. Katipoğlu, “Teknik heyet ve futbolcularımızla oturup konuşacağız. Biz takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Rabbim yardımcımız olsun” dedi.
  
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise,  yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çok önemli bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki takımında hedefleri belli. Dolayısıyla geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanı telafi etme adına çok güçlü bir takımı yenmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlk yarı takımımız çok önemli işler yaptı. Golün dışında birkaç net pozisyonumuz daha var. İkinci yarıda oyununu belirli bir 10 dakikalık bölümü hariç çok kötü oynadık. Oyuncularımız skoru koruma çabasına girdi. Bizim gibi kaliteli ve olgun bir takıma yakışır bir oyun tarzı değildi. Rakibimizde uzun toplarla mücadele etti ve organize bir atak geliştirmedi. Her ne olursa olsun hep önde oynamak isteyen bir takım için yakışan bir oyun değildi.” 
 
Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Cafer Aydın ise, bir takım eksiklerinin olduklarını belirterek, taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi. Aydın, İlk 45 dakika ortada bir oyun vardı. Bir faul yaptık, rakipte çok çabuk başladı ve golü buldu. Sonra yüklendik. 4-5 pozisyon bulduk ama kendi sahanızda golü bulamayınca mağlup olmak kaçınılmaz oluyor. Dönem dönem iyi oynadık. Bunun yanında da çok amatörce bir gol yedik. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan bir ekibin böyle basit bir gol yememesi gerekiyor. Onunda cezasını çektik” dedi. 
  
Genç bir ekip olduklarını kaydeden Aydın, “Eksiklerimiz var. Daha önümüzde 30 maç var. Lig uzun bir maraton. Her şeyi lehimize çevireceğiz. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Bizi Şanlıurfaspor maçında yalnız bırakmadıkları ve maçın başından sonuna kadar destekledikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."diye konuştu.
 
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız