SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftardan Passolig Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:19
Taraftardan Passolig Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un maçlarını bu sezon Passolig ile izleyecek olan taraftarlar, Passolig'e yavaş yavaş ilgi göstermeye başlarken, duyarlı bir taraftar yaptığı çağrıyla ilgi odağı oldu. 

Akpınar'da esnaflık yapan Tarık Tetik, uzun bir aradan sonra PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'un maçlarını izleyebilmek için Passolig başvurusu yaptı. Passolig kartını alan Tetik, sosyal medya üzerinden taraftarlara çağrıda bulunarak, herkesi Passolig almaya davet etti. 

13 yıldır Akpınar’da esnaflık yapan Tetik, Passolig kartına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Sarı kırmızılı taraftarlara seslenen Tetik, ‘Malatyalı olan herkesin takımlarına sahip çıkması gerektiğini’ söyledi.

Malatyaspor ve Yeni Malatyaspor ayrımının ortadan kalkması gerektiğini belirten Tetik, şunları söyledi: “Ben, 5 yıldır hemen hemen Yeni Malatyaspor’un tüm maçına gidiyorum. Ondan öncede Malatyaspor maçlarını kaçırmazdım. Hatta yanlış olacağını biliyorum ama arkadaşlarla okuldan kaçar Malatyaspor maçlarına giderdik. Ben, Malatya aşığı bir insanım. Malatyaspor zor bir süreçten geçti ve amatöre kadar düştü. O takımın başarısını kimse inkar edemez ve unutmaz. Ama artık Malatya’yı temsil eden Yeni Malatyaspor takımı var. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerek. Yeni Malatyaspor Şampiyon olduğunda herkes sokağa döküldü. Şehir futbola aç. Bizler futbol kültürüne sahip olan bir şehiriz. O yüzden sarı kırmızılı taraftarlara sesleniyorum. Ben, Passolig’imi aldım. Tüm Malatya camiası olarak yaşlısı, genci anlayacağınız herkes Passolig başvurusunu yapsın. Kartlarını bir an önce alsın."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız