SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarı Bu Maça Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:38
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Çarşamba günü Malatya İnönü Stadı'nda Centone Karagümrük karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, Centone Karagümrük ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.

Gevrek, Centone Karagümrük maçında mutlak 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Aydınspor 1923 ile oynadığımız karşılaşmayı kaybettik ama ona rağmen liderliğimiz sürüyor. Yarın da sahamızda Centone Karagümrük ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Pendikspor maçı da önemli ama ondan önce önümüzde Centone Karagümrük maçı var. Bu maçı kazanırsak, Pendikspor'un karşısına daha rahat çıkacağız. İnşallah bu önemli müsabakadan 3 puanla ayrılırız" dedi.

"TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ"

Taraftarları Centone Karagümrük ile 13.30'da başlayacak karşılaşmaya beklediklerini ifade eden Gevrek, "Taraftarlarımız ligin başından bu yana en büyük gücümüz oldu. Taraftarlarımızdan aldığımız güçle sahada en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Ben taraftarlarımızı Centone Karagümrük maçına da bekliyorum. Taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

RAMAZAN KAHYA "YENECEĞİZ"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya da, Centone Karagümrük'ü yenip, liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi. 

Kahya, Centone Karagümrük ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Aydınspor 1923 karşısında şansız bir mağlubiyet aldık. Hakemin de etkisi vardı. Gerçi biz de çok iyi oynamadık ama bu maç geride kaldı. Önümüzde Centone Karagümrük maçı var. Ligde kolay maç yok. Ama biz elimizden geleni yapıp, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Centone Karagümrük maçını kazanıp, yeniden seri yakalamak istediklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Centone Karagümrük karşısında erken bir gol bulup, karşılaşmayı rahat bir şekilde kazanmak istiyoruz. Çünkü ardından Pendikspor ile deplasmanda son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ama biz maç başı bakıyoruz. Bu nedenle de Centone Karagümrük maçı bizim için çok önemli" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız