SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftarımız Dikkatli Olmalı'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıda takımdaki son gelişmeler hakkında bilgiler veren kulüp basın sözcüsü Muharrem İmik, 44 yıllık tarihinde başarılara imza atan Malatyaspor'un eski başarılı günlerine dönmesi için çalıştıklarını söyledi.

İmik, basın toplantısı öncesinde Malatyaspor'un kurucularından ve kulübün eski müdürlerinden Fevzi Yener'e Malatyaspor yönetimi olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

İmik, "44 yıllık tarihinde nice başarılar ve unutulmaz olaylar sığdıran Malatyaspor'u yeniden ayağa kaldırmak, eski güzel ve başarılı günlerine kavuşturmak amacıyla içinde bulunduğu borç yükünden dolayı herkesin geri adım attığı ancak elini taşın altına koyan Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve yönetim olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Malatyaspor'un hem lige başlamasında hem de içinde bulunduğu sıkıntılardan bir nebze kurtulmasında 1 milyon TL yardımda bulunan Malatya Belediye Başkanımız
Ahmet Çakır'ın ortaya koyduğu bu anlamlı yaklaşımla birlikte, yeni kaynaklar bularak, bu işi sadece belediye üzerinden değil ek gelirlerle yönetimimiz kulübe sıcak para aktarmaya çalışmaktadır. Yeni sezon kombine biletlere olan talepleri artırmak için görüşmelerimize devam ediyoruz. Kombine kart satışlarında beklenen rakama ulaşılması için kapı kapı dolaşarak bilet satan kulüp yöneticileri ilçe belediye başkanlarıyla da görüşmelerini devam ettirmektedir. Sağ olsunlar onlarda sunduğumuz kombine kartları geri çevirmediler ve kulübümüze destek oldular. Ancak bunun yeterli olduğunu söyleyemeyiz" dedi.

İş adamlarının kombine kartlara ilgi göstermediklerini ileri süren İmik, "Yönetim kurulu olarak iş başına geçtiğimiz günden itibaren sorunları kavgayla değil, uzlaşmacı olarak fikir alış verişleriyle kulübün önünün açılmasını sağlayacak her türlü görüş ve düşünceye önem verdiğimizi ortaya koyduk. Hiçbir zaman geçmişte yapılan hataları ortaya koyup, gündemi meşgul etmedik. Kolaylığa kaçarak, kimseyi suçlamadık. Kulübün herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalıştık. Ancak Malatyaspor'un güzel günlerinde protokol tribünlerinde yer bulmak için can atan ve fotoğraf karelerine girmek için sürekli ön planda duran İstanbul'daki ve Malatya'daki iş adamlarımızın kombine biletlerine ilgi göstermediklerini de üzülerek ifade etmek istiyoruz" diye konuştu.

ELAZIĞ MAÇI..
Malatyaspor'un Çarşamba günü kendi sahasında 20.30'da oynayacağı Elazığspor maçında taraftarları provokatörlere karşı uyaran İmik, "Türk futbolunun iki renkli kulübü olan Malatyaspor ile Elazığspor karşı karşıya gelecek. İki kulüp arasında ezeli rekabet göz önünde bulundurulduğunda yarınki maçın dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Malatyaspor olarak tek hedefimiz 3 puan almak. PTT Başmüdürlüğü önündeki Malatyaspor Büfesi'nde bilet satışlarımız devam ediyor. Maç gününde de saat 10.00'dan itibaren stadımızda 4 ayrı kulübede bilet satışı yapılacak. Malatyaspor'un yarın ki maçı kazanması tribünlerdeki atmosfere bağlı olacaktır. Bu önemli maçta taraftarlarımızın stadı tıklım tıklım dolduracağına yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızın destekleri futbolcularımızı galibiyet yolunda kamçılayacaktır. Ancak futbol her türlü sonuca açıktır. Biz kazanmak için mücadele edeceğiz ama farklı bir sonuçta da taraftarlarımızın saygıyla karşılayıp, tatsız olaylara yer vermemelerini istiyoruz. Kulübe ceza gelecek ve sahamızın kapanmasına neden olacak hareketlerde bulunulmamasını rica ediyoruz. Taraftarlarımız provokatörlere karşı dikkatli olsunlar" şeklinde konuştu.

Bilet fiyatları açık-2, maraton-5 ve kapalı 10 TL olarak belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız