SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımız Rahat Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:56
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve kaliteli oyuncular alacaklarını söyledi.

Oynadığı maçlarda ortaya koyduğu görüntüyle taraftarını memnun edemeyen sarı-kırmızılılar, en son kadrosuna Sivasspor’dan Musa Sinan Yılmazer’i dahil etmişti. Lige istediği gibi başlayamayan Yeni Malatyaspor’un tek gündemin transfer olduğu, kulüp başkanı Adil Gevrek’in Süper Lig takımlarıyla yakın temasını sürdürdüğü öğrenildi. Başkan Gevrek yaptığı açıklamada, transfer sürecinin devam ettiğini kaydederek, 2 ya da 3 nokta transfer yapacaklarını ifade etti.

"TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN"

Gevrek, alacakları oyuncuların direkt takıma katkı sağlayacak oyuncular olacağını belirterek, taraftara kaliteli oyuncu transferi söz verdi. Teknik heyetle yaptıkları istişare sonucu transfere devam etme kararı aldıklarını dile getiren Gevrek, yapacakları transferlerle birlikte takımın daha da güçlü hale geleceğini söyledi. “Taraftarımız rahat olsun önümüzdeki haftalarda kaliteli bir takım izleyecekler” diyerek sözlerine başlayan Gevrek, camiaya kaliteli oyuncu transferi müjdesi verdi.

"TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Gevrek, “Yeni sezon için kurulan takım kaliteli. Eksiklerimiz elbette ki var ancak bu eksikler giderilebilecek eksikler. Biz transfer süreci devam ettiği müddetçe her an oyuncu alabilecek şekilde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Teknik heyetimizle de sürekli istişare halindeyiz. Takımı güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız rahat olsun. Önümüzdeki haftalarda kaliteli bir takım izleyecekler. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. 2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Alacağımız oyuncular direkt takıma katkı sağlayacak oyuncular olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız