SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftarımıza Armağan Olsun'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, birkaç haftaya kadar takımın gerçek futbolunu ortaya koyacağını söyledi.

Katipoğlu, herkesten sabırlı olmalarını beklediklerini ifade ederek, "Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. İlk maçlar sürprizlerle doludur. Biz şehrimizden, taraftarımızdan ve basınımızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Bu bir uyum sürecidir. Allah korusun mağlupta olabilirdik. Ama şu bir gerçek ki, biz doğru yoldayız. İlerleyen haftalarda gerçek futbolumuzu ortaya koyacağız. Buna herkes şahit olacak. Biraz sabırlı olmamız lazım" dedi.

Mardinspor maçının ikinci yarısında daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Katipoğlu, "İkinci yarı daha iyiydik. Ama iyi yoldayız bunu da kabul etmek lazım. Bu takım hedefine ulaşacaktır. Sonuçlara bakarsanız herkes çok şey idrak edecektir. Sonuçlar hep sürprizlerle dolu" diye konuştu.

Takımın yeni transferlerinden Muzaffer Akdoğan ise, Mardinspor ile zorlu bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Kendi sahamızdaki ilk lig maçımızı oynadık. Hafta içerisinde kendi Sahamızda kupa maçı oynamamız bize avantaj sağladı. Siirtspor'u yenmenin verdiği moralle Mardinspor karşısına çıktık. Kazandığımız için mutluyuz. Gelecek haftalarda da bu galibiyetleri sürdürerek, üst sıralarda yer almak istiyoruz" şeklinde konuştu. Orta saha oyuncusu Tuncay Maldan da, Mardinspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Haftaya da Turgutluspor'u kendi sahamızda yenerek, kendi sahamızdaki yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. İnşallah hep böyle devam edecek. Yeni bir takımız. Biraz daha sabır olursa her şey daha da iyi olacaktır" dedi.

Defans oyuncusu Adem Sağlam ise, Mardinspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, "Mardinspor karşısında çok iyi mücadele ederek, ilk puanımızı aldık. İnşallah kendi sahamızda maç kaybetmeyeceğiz. Şampiyonluk hedefimiz var. Bu nedenle de kendi sahamızda maç kaybetmememiz lazım" ifadelerini kullandı.

Forvet oyuncusu Hüseyin Kartal ise, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Çok iyi mücadele ettik. İlk galibiyetimizi aldık. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu galibiyetle birlikte çıkışa geçeceğiz. Önümüzde Turgutluspor maçı var. Bu maçtan da galibiyet alarak, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız