SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımızı Ankara'daki Zorlu Maça Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-26 16:02:44
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sarı-kırmızılı taraftarları maça davet etti.

Trabzonspor galibiyetiyle ligdeki puanını 11 yapan Evkur Yeni Malatyaspor'da Gençlerbirliği maçına büyük önem veriliyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, Gençlerbirliğini yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Trabzon galibiyetinden sonra kupada da tur atladıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Gevrek, “Takımımız Trabzon maçıyla birlikte gerçek kimliğini ortaya koymaya başladı. Kupa kazandığımız ve bir üst tura yükseldiğimiz için oldukça mutluyuz. Tabi sezon başından beri söylüyoruz, Kadromuz kaliteli ve de geniş, Kupada oynayan arkadaşlarımız da ne kadar kaliteli oyuncular olduklarını gösterdiler bize. Tabi önümüzde bizim için büyük önem taşına bir Gençlerbirliği maçı var. Geçen hafta Trabzon karşısında aldığımız 3 puanın daha da anlam kazanması için Gençlerbirliği’ni yenmemiz gerekiyor. Şuan sadece bu maçı düşünüyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gider ve kazanırız” dedi.

Gevrek ayrıca taraftarlara da çağrıda bularak, “Taraftarımızı Ankara’daki bu zorlu maça bekliyoruz. Özellikle Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin bizi bu maçta yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların desteğine ve duasına ihtiyacımı var. Herkesi maça bekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Kemale malum olmuş.inşallah öyle sonuçlanır.Bence bu maç bundan sonrası için önemli bir dönüm noktası ve ölçü olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    biz bu macı alır yolumuza daha emin adımlarla devam ederiz 2-3
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    ben bu maç için 2-3 tahminini daha önce yapmıştım umarım içimizden geçen sonuçlar çıkar.Başkanım siz bir adım gelin taraftara tarafrar takımın arkasından koşarak gelir inanın,yeterki bu taraftar takımda istikrar görsün örneğin Ankaradan puanlarla dönmemiz halinde farkı göreceksiniz sadece takımdan beklentimiz yok sporu takımı malatyaya sevdirmeniz gerekiyor etkinlikler şart trabzon maçı öncesi bir örnek olmalı eminim gerekenler zamanla yapılacaktır Başarılar diliyor Ankarada görüşmek üzere diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    BU MAÇI 0-2 KAZANIRIZ DİYE İÇİMDE BİR HİS VAR .
    0
    0
    Yanıtla
  • INSALLAH bakalim tahminin nasil
    0
    0
    Yanıtla