SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımızı Üzdük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:58
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da futbolcular, küme düşme gibi bir korku yaşamadıklarını söylediler. 
  
Nurettin Soykan Tesisleri’nde takım kaptanı Ömer Çuğ ile orta saha oyuncusu Arslan Çakıroğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı.
  
Takım kaptanı Ömer Çuğ, Tokatspor karşılaşmasında takımın iyi mücadele etmesine rağmen şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Tecrübeli futbolcu, gösterdikleri mücadelenin karşılığını alamadıklarını ifade ederek, “Maçın başında duran toptan şansız bir gol yedik. Golden sonra oyunu oturtmaya çalıştık ve bunu da başardık. Top daha çok bizde kaldı. Pozisyonlarımızda vardı. Ancak ilk yarıda golü bulamadık. Ama oyun anlamında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. İkinci yarıda da oyun bizim hakimiyetimizde geçti. Golü de bulduk. Hatta golden önce yakaladığımız pozisyonlarda oldu. Bize yakışan bir oyun ortaya koyduk. İyi mücadele ettik. Pas yaptık ve golü bulduk. Ama yine şansız ve kötü bir gol yedik. Bu da bizi etkiledi. Deplasmanda böyle iki tane şansız gol yiyince mağlup olduk. Bunun için üzgünüz. Mücadelemizin karşılığını alamadığımız için üzgünüz” dedi. 
  
Çuğ, bundan sonra futbolcuların ellerinden gelenin daha fazlasını yapacağını kaydederek, “Herkesin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Fakat bu yetmiyor. Daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Hafta başından bunun konuşmalarını yaptık. Herkesin yaptığından daha fazlasını yapmalı görüşüne vardık. Konya Torku Şekerspor maçıyla birlikte herkes elinden gelenin daha fazlasını yapacak” ifadelerini kullandı. 
 
“ALACAĞIMIZ GALİBİYETLE AKILLARDAKİ SORU İŞARETLERİNİ KALDIRACAĞIZ”
Tecrübeli kaptan, küme düşme korkusu yaşamadıklarını belirterek, “Potanın içine girdik diyebilir miyiz? Tabi bu kişiden kişiye değişir. Birazda bakış açısına bağlı. Ben takıma güveniyorum. Futbolda hiçbir şey belli olmaz ama takımımızı küme düşecek gibi görmüyorum. Düşecek gözüyle bakmıyoruz. Çok maç kaybettik. Kötü oynadığımız karşılaşmalar oldu. Fakat Gaziosmanpaşaspor karşılaşmanın özellikle ilk yarısında 2-3 tane gol bulabilirdik. O karşılaşma ve Tokatspor karşılaşması için mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Daha önceden kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz maçlar oldu. Ancak bu mağlubiyetler fazla olunca artık kredimiz tükendi. Kimseye bir şey diyecek halimiz yok. İyi oynayıp ta, kaybettik deme gibi bir lüksümüz kalmadı. İki haftadır iyi oynuyoruz, pozisyon üretiyoruz. Tokatspor karşılaşmasında iyi mücadele ettik, bir iki basit hatadan goller yedik. Ancak ne olursa olsun iyi bir takımız. Bu hafta bir galibiyet alırsak, akıllardaki soru işaretini de kaldıracağız” diye konuştu. 
 
“TEK AMACIMIZ MAÇ KAZANIP, TARAFTARLARIMIZI SEVİNDİRMEK”
İç sahada maç kazanarak, taraftarları sevindirmek istediklerini söyleyen Çuğ, “Artık Malatya’da maç kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Onları da artık mutlu etmek istiyoruz. Biz burada bir galip alalım ve taraftarlarımızı sevindirelim istiyoruz. Küme düşme noktasında bazı endişeleri olanlar var ama biz onu düşünmüyoruz. Bizim ilk düşüncemiz iç sahada maç kazanmak” şeklinde konuştu. 
 
ORTA SAHA OYUNCUSU ARSLAN ÇAKIROĞLU: “POTADAN ÇIKACAĞIZ”
Takımın orta saha oyuncusu Arslan Çakıroğlu ise, alacakları galibiyetlerle küme düşme potasından uzaklaşacaklarını belirterek, “Tokatspor karşılaşmasının yüzde 80-90’lık kısmı bizim kontrolümüzde geçti. İyi oynadığımız ve topun çoğunluğunun bizde olduğu bir karşılaşmaydı. Yalnız bizim takımın bir kısmetsizliği var; iyi oynarken her zaman bir gol yiyoruz. Bunu nasıl yaptığımızı da bilmiyorum. Genelde oyunun ve topun kontrolü bizde olduğu zamanlarda hiç beklemediğimiz bir anda bir hata, bir dalgınlıkla gol yiyoruz. Buda takımın direncini düşürüyor. Tokatspor karşısında 10. Dakikada 1-0 geriye düştük ama ondan sonra yine oyunun bütün hakimiyeti bizdeydi. Golü de bulduk. Golden sonra 5-10 dakika bir dağılma süreci yaşadılar. O süre zarfında yine top bizdeyken, maçın sonlarına doğru bir gol daha yedik. Şansız bir mağlubiyet aldık. En kötü 1 puanı hak etmiştik. İstediğimiz gibi olmadı. Son birkaç haftadır özellikle iç sahada işler istediğimiz gibi gitmiyor. Matematiksel olarak küme düşme ihtimali var. Ama diğer takımlara göre biz biraz daha avantajlıyız. Alacağımız 1-2 galibiyet bizi o potadan tamamen çıkaracak. İşte kısa süre içinde o galibiyetleri almamız gerekiyor” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız