SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarımızın Desteği Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2019-08-30 06:53:53
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig'in 3. haftasında 1 Eylül Pazar günü Alanyaspor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Gevrek, Kulüpler Birliği Vakfının Riva'daki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sezona UEFA Avrupa Ligi elemeleriyle başladıklarını hatırlatan Gevrek, "UEFA Avrupa Ligi'nde eleme oynadık. Yaptığımız 4 maçtan 2 galibiyet, bir beraberlik bir de mağlubiyetle ayrıldık. Bana göre bu da Malatya açısından önemli bir olay. Türk futbolu adına da burada değer kattık. Artık Avrupa Ligi'ni bıraktık, Süper Lig'e döndük." diye konuştu.

Süper Lig'deki ilk maçlarında Medipol Başakşehir'i 3-0 yendiklerini, ikinci haftadaki Trabzonspor karşılaşmasını ise iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini dile getiren Gevrek, "Bu hafta Alanyaspor maçı var. Taraftarımızın önünde oynayacağımız Alanyaspor maçında galip gelmek istiyoruz. Alanyaspor iyi bir takım, iyi bir başlangıç yaptı. Biz de iyi ve hazır bir takımız. Taraftarımızın desteği çok önemli. Taraftarımızla beraber inşallah Alanyaspor maçında galip geliriz." ifadelerini kullandı.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • hüseyin gürler (4 yıl önce)
    başkanımızı tebrik ediyor çalışmalarının aynı titizlikle devam etmesini diliyorum fıbol hem akıl oyunu ve spor olarak aynı zamandada ticari olarak bakmak lazım başkanımız bu konuda gerçekten çok başarılı inşallah taraftar olarak ta bizler üzerimize düşeni yaparsak bu takımın yenemiyecegi bir takım yok özelikle alanya maçını stadı fül doldurmamız lazım diye düşünüyorum malatyaya selam sıtadı doldurmaya devam sğlıcakla kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Hayırdır kardeş seni birde özel takım otobüsüyle eve bırakalım. Adil gevrek bide ninni söylesin uyu diye. Senin gibi taraftar kalsın zaten. Ayrıca yazmak içinde yazma olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (4 yıl önce)
    Bu yetersiz kadroyu mu izlemeye gelcez gece yarısında otobüs yok o saatten sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Muhammed sen baştan kaybetmişsin. Bence de sen gelme, hatta hiç gelme. Sen git Seyran Mahallesi'ndeki amatör maçlarını takibe al, orda otobüs dönüş saatleri sana uyar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin icin otobüs ayarlariz yeteki sen gel Kadro yetersiz kusura bakma Mesi roladiyo gelirse yeterlimi sence
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Ali Muhammet sen yerinde kal.Hatta hiç kıpırdama. Senin taraftarlık anlayışın sende kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadroyu yetersiz görüyorsan gelme.
    0
    0
    Yanıtla