SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftarımızın Desteğiyle..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta play off mücadelesi veren Yeni Malatya Spor, Balıkesir takımlarından Bandırmaspor ile hafta sonu sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda kart cezalısı Hüsetyin Kartal dışında eksik bulunmuyor.

Öte yandan teknik direktör Cafer Aydın, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Aydın, kalan maçları kazanarak, play off'a kalmak istediklerini kaydetti. Rakiplerin kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Aydın, "Biz rakiplerle ilgilenmiyoruz sonuçta biz maçlarımızı galip bitirdiğimiz takdirde lig sonunda play off'a kalacağımızı biliyoruz. Çankırı Belediyespor karşılaşmasında aldığımız 3 puanla bir engel daha aşmış olduk. Bandırmaspor maçı var önümüzde. Bu maçında diğer maçlardan hiç bir farkı yok. Bu maçı da kendi saha ve seyircimiz önünde galip bitirip kalan üç haftaya bakmak istiyoruz. Bu anlamda tüm hazırlıklarımızı hızlandırdık. İnşallah hafta sonu taraftarımızı da arkamızda görüp buradan üç puanla ayrılırsak umarım son üç haftaya daha avantajlı ve şanslı gireceğiz" dedi.

Her maçın zorlu geçeceğini belirten Aydın, "Tüm maçlar zorlu içeri ya da dışarı fark etmiyor. Play off'a oynayan, şampiyonluğa oynayan takımlar var alt taraftan küme düşmeye oynayan takımlar var. Herkes büyük bir mücadele içerisine girdi. İlk devre oynanan maçlarla ikinci devre farklı oluyor sonuna yaklaştıkça her maçın önemi ve zorluğu artıyor herkes bu bilinçle hazırlanıyor" diye konuştu.

Aydın, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Bandırmaspor maçı her şeyden önce taraftarın takımını son dakikaya kadar desteklemesini istiyorum. Çok zorda geçebilir çok kolayda. Maçın gidişatı o günkü şartlar belirleyecek ama maçın sonunda üç puanla ayrılan tarafın biz olacağına inanıyoruz. Futbolun gereklerini yerine getirdiğiniz zaman sonuca yansıyor. Son haftalara doğru bir sıkıntı oluyor ama skora dayalı futbol oynuyorsunuz. Bu saatten sonra bizim için her şeyden önemlisi üç puanla ayrılmak son 4 haftanın başarısını bu maçada yansıtmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Oyuncuların play off'a inandıklarını kaydederek, "Oyuncularımız artık play off'un çok uzak olmadığına inandı. İlk geldiğimiz zamanda bu kadar motive yoktu takımda onun için çok çaba sarf ettik biz. Üç puanlık sistemde her şeyin değişebileceğini her an dengelerin farklı yöne kayabileceği konusunda çok uğraştık. Sonunda başardığımıza inanıyorum bu da skorlara bağlıydı. Her hafta final maçı oynadık ve 5'te 5 yaptıktan sonra futbolcuların kendilerine olan güven yerine geldi son 4 haftanın bizim için daha rahat geçeceğini düşünüyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız