SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarlarımızın Benden Beklentisi Var"

0
Güncellendi - 2016-04-27 19:25:54
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir, kalan 3 maçlarını kazandıkları takdirde Play-Off’a gideceklerine inandıklarını ifade etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan genç forvet oyuncusu, “Adana Demirspor maçında üzüldüğümüz nokta kaçan iki puanımız oldu. 10 kişi kaldıktan sonra bile rakipten daha iyi oynayan bir Alima Yeni Malatyaspor sahada vardı. Erkan Sekman’ın kırmızı kartı bizi oyun anlamında zorladı. Oyun anlamında mutluyuz. Altınordu maçında güzel bir futbol sahaya koyamadık. Bu kötü oyunumuza hemen bir karşılık vermemiz gerekiyordu. Bunu da verdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“KALAN MAÇLARIMIZI KAZANACAĞIZ”

Nayir, ligde kalan 3 maçı kazanmak istediklerini ifade ederek, “Önümüzde üç maç var. Bunlardan iki maçımız iç sahada. Play-Off şansımız matematiksel olarak devam ediyor. Kalan 3 maçımızı alırsak, Play-Off’a gideceğimizi düşünüyorum. Yine her şey bizim elimizde. Önümüze maç maç bakmamız gerekiyor. Önceki haftalar gibi Play-Off deyip beklentileri yüksek tutmak istemiyoruz. Biz kalan üç maçımızı da alacağız ve önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLARIMIZIN BENDEN BEKLENTİSİ VAR”

Camianın ve taraftarların kendisinden bekleneni iyi bildiğini dile getiren genç forvet, “Maç içinde oyuncu hata yapabiliyor. Gol kaçırabiliyor. Kalesine gol atabiliyor. Bana da gol kaçırdığım için tepki göstermeleri haklı. Taraftarımızın benden beklentileri var. Art niyet arayacak bir durum yoktur. Altınordu maçında kötü oynadık. Bunun bilincindeyiz. Kendi özeleştirimizi yaptık. Onun telafisi adına Adana Demirspor maçında bu oyun ve gol atmak beni gayet mutlu etti. Son dönemlerde gollerimizi sayısı arttı. İnşallah kalan son üç maçta da gollerime devam ederim. Bu önemli haftalarda takımıma katkı sağlamak istiyorum, inşallah bu hep böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    Umut nayir iyi bir futbolcu hakan şükürün genç versiyonu umarım bizden ayrılmaz bizimle devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    sende futboldan anlamıyosun
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (7 yıl önce)
    Başarılarını bekliyoruz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • uu (7 yıl önce)
    umutun biraz daha tecrübeye ihtiyacı var ama takımda kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (7 yıl önce)
    UMUT NAYİR İYİ BİR GOLCÜ DEĞİL
    0
    0
    Yanıtla