SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarın İsyanı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor taraftarları, Denizlispor'un adının karıştığı şike iddialarını protesto etmek için Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Temsilciliği'nin önüne siyah çelenk bıraktı. Bu arada, şike iddiaları üzerine Isparta kampından Malatya'ya getirtilen Çek futbolcu Senkerik, kulüp tarafından adeta "dış dünyadan izole" edildi.

TARAFTAR TEPKİSİ..
İnönü Kapalı Çarşı üzerinde toplanan bir grup Malatyaspor taraftarı, kent merkezinde yürüyerek, Süper Lig'deki şike iddialarını protesto etti. İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde Pazar günü saat 13.00'de toplanma çağrısı yapan taraftar derneğinin protesto eylemi, çarşı üzerinde toplanan yaklaşık 40 kişiyle başladı. Protesto eyleminden haberdar olmayan çok sayıda taraftar ise daha sonra, özellikle de federasyon temsilciliğine yürüyüş sırasında gruba katıldılar ve sayı yaklaşık 1000 kişiyi buldu. Protesto eylemine, mevcut yönetim kurulundan katılım olmazken, eski yöneticilerden Ali Cengiz de grupta yeraldı. "Denizli Kümeye, Ali İpek İstifa", "Sahipsiz Malatya", "Gakkoş Bekle, Horoz Geliyor" sloganları atan Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra üzerinde 'Haluk Ulusoy uyuma, Türk futbolunu batırma', 'Bugün Malatyaspor, yarın siz mağdur edilebilirsiniz' ve 'Şikeye hayır' sloganlarının yazılı olduğu siyah çelengi, Atatürk Spor Salonu ile İnönü Stadı arasındaki binada faaliyet gösteren Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Temsilciliği'nin kapısına bıraktı.

Burada bir açıklamada bulunan Malatyaspor Birleşik Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın, şike olayının üzerine gidilmesini istediklerini belirterek, "Malatyaspor'a yapılan haksızlığın giderilmesini bekliyoruz. Bugün bize yapılanın, yarın başkasına yapılmasını istemiyoruz, Şeffaf ve temiz bir futbol istiyoruz" diye konuştu.

Aydın, ikinci kez şike ile karşılaştıklarını, mevcut Futbol Federasyonu yönetimine güvenmediklerini sözlerine ekledi.

Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.

SENKERİK MALATYA'YA GETİRTİLDİ..
Öte yandan, şike iddiaları üzerine, bu iddiaların ortaya atıldığı gün Antalyaspor'la oynanan hazırlık maçında oynatılan, daha sonra "süresiz" kadro dışı bırakıldıktan sonra Menajer Cem Yücel nezaretinde Malatya'ya getirtilen Çek oyuncu Senkerik, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde barındırılıyor.

Çek oyuncunun, iddiaları reddettiği öğrenilirken, yöneticilerin de kendisiyle yaptığı görüşmede bu iddialarını tekrarladığı belirtildi. Çek oyuncunun, Malatya'da, alt yapı antrenörü Sinan Alkış yönetiminde çalışmalarını sürdüreceği de haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız