SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarın 'Malatyalı' Demesi Beni Mutlu Ediyor"

0
Güncellendi - 2020-05-16 20:02:15
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Efes’ın Hırvat basketbolcusu Krunoslav Simon, lacivert-beyazlıların kendisi ile yola devam etmek istemesi durumunda çok memnun olacağını belirterek, "Çünkü Anadolu Efes formasını giymekten dolayı çok mutluyum. Vücudum bana izin verdiği sürece bu kulübün formasını giymek istiyorum" dedi.

Dijital taraftar buluşmaları ile sosyal izolasyon döneminde taraftarlarının hayatına dokunan Anadolu Efes Spor Kulübü, bu hafta ise basketbolseverleri Hırvat basketbolcu Krunoslav Simon ile buluşturdu. Taraftarlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Simon, "Bu tip günlerde Anadolu Efes’i sevenleri görmek harika bir duygu. Ayrıca tüm taraftarlarımıza da sezon boyunca verdikleri destek için bir kez daha çok teşekkür ederim. Umarım Euroleague’de şampiyonluk elde ederek taraftarlarımızı çok mutlu edeceğiz" diye konuştu.

Evde geçirdiği zaman boyunca çok kitap okuduğunu belirten deneyimli oyuncu, son olarak da Lee Child’ın kitaplarını okuduğunu söyledi.

"Anadolu Efes bünyesinde yönetici olmak beni mutlu eder"

Simon, ’Aktif basketbol kariyerinden sonra, Anadolu Efes’te yönetici olmayı düşünür müsün?’ sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Şu an profesyonel kariyerime devam ettiğim için sadece sahaya konsantre olmuş durumdayım. Ancak basketbolu bıraktıktan sonra Anadolu Efes Spor Kulübü bünyesinde yer almaya devam etmek beni çok mutlu eder. Çünkü bu kulübü çok seviyorum, burası harika bir organizasyon. Etrafımda böylesine güzel insanlar olması beni çok mutlu ediyor. Umarım böyle bir fırsat karşıma çıkar."

"Vücudum izin verdiği sürece Anadolu Efes formasını giymek istiyorum"

Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Krunoslav Simon, kariyerinin devamı ile ilgili olarak, "Kulübüm benimle yola devam etmek isterse bu durumdan çok memnun olurum. Çünkü Anadolu Efes formasını giymekten dolayı çok mutluyum. Vücudum bana izin verdiği sürece bu kulübün formasını giymek istiyorum" dedi.

"Taraftarların bana ’Malatyalı’ demesi beni mutlu ediyor"

Taraftarların kendisine ’Malatyalı’ demesi hakkındaki duygularını aktaran 34 yaşındaki basketbolcu, "Taraftarlarımızın bana Malatyalı diye hitap etmesi beni çok mutlu ediyor. Çünkü taraftarlarla daha güçlü bağ kurmamı sağlıyor. Malatya’dan çok sayıda hediye de alıyorum. Bu durumun 44 numaralı formadan kaynaklandığını biliyorum. Ben küçük yaşlarda 4 numaralı formayı giyerdim. Ancak Anadolu Efes’te 4 numaralı formayı Doğuş Balbay giydiği için ben de 44’ü seçtim. Bu durum da taraftarların bana Malatyalı demesini sağladı. Aramızdaki bu bağ için hem taraftarlarımıza hem de kulübüme çok teşekkür ederim. Gelecek dönemde kendisi de bir Malatyalı olan anonsörümüz Mustafa Özben ile Malatya’ya gidip orada vakit geçirmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vahap malatyali (3 yıl önce)
    Adamin dibisin simon??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Adamsin simon harika bir basketbolcu çok beğeniyorum başarılar adamım
    0
    0
    Yanıtla
  • NEVZAT güler (3 yıl önce)
    Bir malatyalı olarak gururlandım teşekür ederim kardeşim
    0
    0
    Yanıtla