SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftarla Bütünleştik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, kaliteli ve tempolu bir maçtan kazançlı çıktıkları için sevindiklerini söylerken, Diyarbakır hocası Mustafa Uğur hakemden yakındı.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında “Bugünkü maçı kazandığımız için mutluyuz. Çok kaliteli ve tempolu bir maç oldu. Diyarbakır bu ligin iyi ekiplerinden biri. Kazandığımız için oyuncularımı ve maç boyunca destek veren seyircilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Ömeroviç, gol sonrası reklam panolarını tekmelediği gerekçesiyle sarı kart gören ve İstanbulspor maçında cezalı duruma düşen Serdar Samatyalı’nın yerini kimin dolduracağının sorulması üzerine “Serdar özellikle içerideki maçlarda çok yüksek performans göstermişti ama inanıyorum onun arkasında bekleyen oyuncu Serdar gibi mücadele eder ve aynı katkıyı sağlar” dedi.

Ömeroviç, seyircinin desteğine değinip “Seyirci ile futbolcunun bütünleştiğini gördüm. İnanılmaz destek verdiler. Bu desteğin her zaman verilmesi gerekir” dedi.

Ömeroviç, kaçırdığı fırsatlar nedeniyle Mehmet Albayrak’ın eleştirildiğini ama bugün iyi performans gösterdiğini belirten bir gazeteciye “Mehmet Albayrak inşallah her zaman böyle olur. Aynı zamanda Atilla gibi Caner gibi oyunculara veya başka bir oyuncuya takıma katkı sağlaması için sabır göstermemiz gerekiyor. Oynayan oyuncunun da iyi mücadele etmesi gerekir” dedi.

DİYARBAKIR CEPHESİ..
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da , maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında maçın hakemi Fethi Serkan Koçak’ın yönetiminden yakındı.

Uğur şöyle konuştu:

“Malatyaspor takımını aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Ama biz de maçta öne geçecek fırsatlar yakaladık ve fırsatları cömertçe harcadık. Hakem özellikle şu müsabakanın tamamını bir izlesin. 2 tane penaltı pozisyonumuz var nasıl atladı? Koskoca bir Diyarbakır camiasını üzen bir hareket yapmıştır. Kendisine çekidüzen vermesi gerekir. Merkez Hakem Komitesi’nin de bu maçı hakem açısından izlemesini istiyorum”

Uğur bir gazetecinin Diyarbakır seyircisinin çıkardığı olaylara değinip “Doğudaki illerin takımlarının dost olması gerekmez mi?” diye sorması üzerine “Kesinlikle böyle olmasını arzu ediyoruz. Malatya, Elazığ, Diyarbakır dostluk içerisinde olması gerekir. Biz Elazığ için benzer şeyler söyledik. Burada bunun adımını siz Malatyalılar atmalısınız. Sporda skor her türlü olabilir. Sporda asıl amaç dostluk, kardeşliktir, sporun amacına uygun yapılması en doğru harekettir” karşılığını verdi.

Uğur, bir gazetecinin Diyarbakır futbolcusu Serkan Özsoy’un maçtan sonra seyirciye cinsel organlarını gösterdiği ve buna Diyarbakırspor yardımcı antrenörünün de şahit olduğunu belirtmesi üzerine “Müsabaka içerisinde istem dışı hareketler olabilir. Futbolcunun centilmenlik, fair-play içerisinde olması gerekir. Burada teknik direktörlük hayatımda hakem konusunda ilk kez açıklama yapıyorum. Verdiği kararlar canımızı yaktı. Serkan konusunda söylediğim gibi, bizim için fair-play önemli. Sonuçta bir spor yapıyorsunuz ve çirkin hareketlerden uzak kalınması gerektiği inancındayım” dedi. Uğur, bu oyuncuya ceza gelecek mi şeklinde bir soruya “O konular bizim özel işlerimiz, kendisiyle konuşuruz” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız