SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dönüş Yolunda Kavga.. Silahlar Patladı, Yaralılar Var..

0
Güncellendi - 2017-04-03 22:08:57
Dönüş Yolunda Kavga.. Silahlar Patladı, Yaralılar Var..
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçından dönen iki takım taraftarları Darende ilçesinde karşılaşınca olaylar çıktı. Jandarmanın taraftarları ayırmak için uyarı ateşi açtığı olaylarda bir uzman çavuş ve birçok  taraftar yaralandı, bir otobüs tahrip edildi.

Darende’nin Medişey Mahallesi’nde yaşanan olaylarda taraftarlar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdılar. Bir uzman çavuş kafasına gelen taşla yaralanırken, jandarma olayları ayırmak için havaya uyarı ateşi açtı. Olayın ardından taraftarlar jandarma kontrolünde ilçeyi terk ederken, akaryakıt istasyonunda çok sayıda boş kovan toplandı.

Olay sonrası jandarma ve emniyet ekipleri taraftarların geçiş güzergahları üzerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Taraftarları taşıyan otobüslere emniyet ekipleri eşlik ederken, Evkur Yeni Malatyaspor’un taraftarlarını taşıyan otobüste büyük hasar oluştuğu görüldü.

Olayın meydana geldiği benzin istasyonu sahibi Cemal Korkut ve Güdül Mahalle Muhtarı Erdal Çaptuğ olay anıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Görgü tanıkları olayı anlattılar

Elazığlı taraftarların benzin istasyonunda Malatyalı taraftarları beklediğini söyleyen Güdül Mahalle Muhtarı Erdal Çaptuğ, "Elazığsporlu taraftar istasyonda bekliyorlardı. Asker geldi, 'tüm taraftar otobüslerini toplayıp götürelim' dedi. Malatyaspor’a ait 4 otobüs geldi. O sırada Elazığspor taraftarları koşmaya başladı. Asker havaya ateş açtı ama kimse durmadı. Sonra taraftarlar birbirine girdi. Taraftarlar O arada birbirlerine taş atmaya başlayınca uzman çavuş başına gelen taş ile yaralandı. Taşın nereden geldiğini görmedik. İki taraf da taş atıyordu. Komutan arada olduğu için büyük bir taş başına isabet etti. Birkaç askerin de sağına soluna taş değdi. Taraftarları ayırdık, araca binerken bir Elazığspor taraftarını Malatyaspor taraftarları yakaladı. Tartaklamaya başladılar, sonra biz ellerinden aldık. Benzin istasyonuna sakladık. Sonra ambulans gelerek yaralıları hastaneye götürdü. Daha sonra jandarma kontrolünde yola çıktılar" ifadelerini kullandı. Kavga sonrasında taraftarlar jandarma kontrolünde Malatya’ya hareket etti. Yaralılar Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müdahale edildi.

"Güvenlik güçlerinin zamanında gelmesi sonucunda çok üzücü olaylar olmadan önlendi"

Taraftarların kavga ettiği akaryakıt istasyonunun sahibi Cemal Korkut ise, "Olayın yaşandığı Medişeh Mahallesi'nde silah seslerini duyan vatandaşlar bir anda terör saldırısı olduğu şüphesine kapıldı ve silah seslerinin olayı engellemek için güvenlik güçlerinin havaya ateş açtığını öğrenince rahat bir nefes aldılar. Darendeliler ilçede huzursuzluk oluşturan taraftarlar arasındaki kavgayı kınıyor. İki komşu olan takımın taraftarlarına bu olaylar yakışmadı. Biz şampiyonluğa gidiyoruz. Elazığ'ın bir iddiası yok. Bu gerginlik, güvenlik güçlerinin zamanında gelmesi sonucunda çok üzücü olaylar olmadan önlendi" diye konuştu.

ELAZIĞ TARAFININ İDDİASI..

Bu arada, iha'nın Elazığ mahreçli haberine göre, Elazığ'a dönen Elazığsporlu taraftarlar, Malatya-Sivas arasında taşlı sopalı saldırıya uğradıklarını iddia ederken, otobüslerin kırık camları dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, TFF 1. Lig’in 26. Haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Elazığspor maçı sonrası Elazığsporlu taraftarları taşıyan otobüslerden ilki Elazığ’a ulaştı. Karşılaşma sonrası İstanbul’dan Elazığ’a dönen taraftarları taşıyan otobüslere Malatya Darende yolu üzerinde taşlı saldırıda bulunulduğu iddia edildi. Çıkan olayda Elazığsporlu bazı taraftarların yaralandığı ileri sürüldü. Elazığ Valiliği önüne gelen taraftarlar, Gürün ve Darende’de saldırıya uğradıklarını, hiç kimsenin kendilerine yardım etmediğini söyledi.

Öte yandan taşlı sopalı saldırı nedeniyle taraftarları taşıyan otobüslerin camları kırılması sonucu maddi hasar oluştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- İsmet H. UĞUR, Darende, iha-  Darende, AA- Hüseyin KABUKÇU, Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

66 yorum yapılmış

  • fatih (7 yıl önce)
    Ha bunların erkekliği taş atana kadar.En iyi yaptıkları şey taş atıp kaçmak.Malatya taraftarını görünce kendi Taraftarlarını bırakıp kaçmak..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Medeniyetten yoksun bir komşu köyümüz var bunların olması gayet doğal.Adamlar hem suçlu hem güçlü hem yalancı hemde taraftararını geride bırakıp kaçacak kadar yürek yoksunu.Bunlardan dost most olmaz.Köyden bozma şehirlilier sizi..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı olmak sağduyulu ve objektif düşünmeyi engellememelidir. Maalesef objektiflikten uzak bir yorum. Bu fanatiklerin sadece Elazığ tarafında değil Malatya tarafında olacağını anlayamayacak kadar sığ bir düşünce. Bu arada Malatya'nın Elazığ'dan sadece bir mahalle fazlalığı var. Köy, belde ve iki ilçe nüfusunun merkez ilçeye dahil edilip tabela yerleştirildiğini unutanlar var. Elazığ'ı medeniyetten yoksun diye etiketlemek kimsenin haddi değildir. Üç beş tane Malatyalı ve Elazığlı holigan yüzünden kimse medeniyet dersi veremez. Geçmiş yıllarda Elazığ-Malatya maçı olmadığı halde, Malatyada Elazığ otobüsleri taşlandı. Ne diyelim şimdi? Tüm Malatyayı bu olaya dahil etmek mi? Yoksa kendini bilmezleri mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)
    Elazığ benim kardeşim , bu olayıda iki şehir arasında olumsuzluğa yaymayalım ,inşallah proğramlı değildir , Biz kardeşiz .saygılarımla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gercekcı (7 yıl önce)
    Malatya başkanı beynımden vurulmuşa döndüm çok üzüldüm olmamalıydı dıyor... Elazığ başkanı bızden kayıp Yok 17 yaralı Malatya'dan dıyor, sanki adam övünüyor! Elazığ basın sözcüsüve avukatı olacak şahıs Ferhat mıdır nedır? Tek taraflı dınleyerek yorumlarda bulunuyor, basın açıklaması yapıyor!! Çarşamba günüde Irfan buz ıle ılgılı konuşacakmış bu avukat Sözcü bey? Arkalarında ıpsiz sapsız tıpler yorumlarda bulunuyor! Beyefendı 1- senın Irfan buz a laf söylemene çapın yetmez, ıstedıgı sekılde kendı taraftarına hareket yapabılır! Sana soracak degıldır! Sız hocamıza karı gıbı dıyemezsınız, arkasından konuşarak asıl karılıgi siz yapıyorsunuz! Holıganızm bırakınız! Ben malatya başkanı, taraftarı, hocası ıle gurur duydum! Elazığ Malatya'dan 50 yıl gerıden geliyor! Medeniyet farkıda ortaya çıkmış! Vıdeoları açıklamaları okuduğunuzda hak vereceksınız!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Gerçekçi yorum kaliten ne kadar medeniyet sahibi olduğunu gösteriyor. Neymiş Elazığ, Malatyanın 50 yıl gerisinden geliyormuş? Buna kargalar bile güler. Malatya da Elazığ da bu ülkenin tarihi köklü iki vilayetidir. Malatya Elazığdan 50 yıl ilerde falan da değildir. Sadece bir mahalle büyük olmakla Malatya ne İstanbul ne Ankara ne de İzmir olmuyor. Siz bu laflarla ancak kendinizi avutursunuz. Sağduyulu, kültürlü ve MEDENİYET dolu cümlelerle sizi başbaşa bırakıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Bu Malatyadaki Elazığ Sevdalılığı Korkusu Çekinceliği Nedendir Eyyy Malatya Basını Elazığdaki Gibi Neden Malatya yı Ve Malatyalıların Hakkını Savunamıyorsunuz Bu Korku Nereden Gelmektedir. Hep Bi Ama,Fakat, Cak, Cek li Konuşuyorsunuz. Çok Yakında Malatyalı Ve Malatyalıların Hakkını Hukukunu Savunacak Bir Platform Ve Radyo Kuruyoruz. Kamuoyuna Duyrulur. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru konuşmuşsunuz... tamam sağduyulu olmalıyız ama adamlar bizi suçlarken kendimizi savunmazsak da haksız duruma biz düşeriz. Malatya basını da elazığ basını gibi kendi taraftarı lehine haberler yapmalıdır. Meydanı boş bulmuş konuşuyorlar adamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Tarih boyunca elazığ malatyayı kıskanmıştır çünkü elazığ malatyanın yanında köy gibi kalıyor artı biz büyük bir vilayetiz tüm tğrkiye ve dünyada malatyalı hep önderdir çok görmemek lazım allahtan bu olay akçadağda olmamış..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Elazığ Malatya'nın yanında köy gibi kalıyor cümlesi tam bir kibir cümlesidir. Malatya'nın köy nüfusu ile büyükşehir olduğunu, merkez nüfusuna köy ve 2 ilçenin dahil edildiğini unutmamak gerekir. Malatya merkezin Elazığdan sadece bir mahalle fazlalığı var. Küçümsemek, kibir kimseye bir şey kazandırmaz. Tarih boyunca Elazığ'mı Malatya'yı kıskanmış, yoksa tam tersi mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alirıza kaya (7 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    ben sadece şunu sormak istiyorum elazığlılar malatyasporu hiç alkışladılarmı
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Yine doğru bir tespit, bizzat birçok elazığlıdan benzer kıskançlık söylemlerini duydum. Önceden bize bağlıydınız da simdi söyle böyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyler tc nezaman kurulmuş 1923 te! Malatya nezamandır vılayet 1923 ten Beri, keza Elazığ da öyle! bunun oncesı sancak, eyalet kasaba bızı bağlamaz! Nokta! Murat arkadaşın dedıgıne katılmıyorum! Malatya Erzurum dıyarbakır kayserı gıbı ıller ile buyuksehır olacaktı 281 bın nüfusu vardı! 300 bın gerekiyordu... yapmadılar! Sonra etrafında beldeler ılceler doldu taştı genısleyemedı! Zaten merkez oralar! Neyse, malatya Elazığ kıskanmamıştır kesınlıkle tam tersidir! Özal dan sonra başlamış, demırel nıye Elazığ konuşmasında malatya ya herseyı yaptılar orayı koy yapacam demesı hedef göstermesi ile Elazığ da malatya dusmanlıgı oluşmuştur! Malatya da böyle bır durum yoktur ve hakkıyla buyuksehır olmustur! Ama sıyasıler herseyı mahvetmısler, halkı dusmanlıga sürüklemıslerdır! Allah'a haval edıyorum!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçekçi söylediğin hiç bir şey gerçek değil. 1-Büyükşehir yasası değişti. Büyükşehir yasasında daha önceden sadece il merkez baz alınıyordu. Şimdi tüm il nüfusu sayıldı. Malatya köy ve beldeler fazla olduğu için büyükşehir oldu. Merkez nüfusu eski yasaya göre hala büyükşehir kriterinde değil. 80 bin merkezli Mardin, 80 bin merkezli Muğla da büyükşehir. Elazığ merkez olarak büyükşehir olamayan en kalabalık şehir. Elazığ merkez şu anda büyükşehir olan Van, Muğla, Trabzon, Balıkesir, Ordu illerinden daha büyük. İnsanlar köy nüfusuyla büyükşehir olmaya haksızlık diyor. Malatya bir çok ile göre büyükşehir olmayı hak ediyor. Ama Malatyalılar ne zaman Elazığ söz konusu olursa kendilerini İstanbul Elazığı da köy zannediyorlar. Bu ne çekememezlik? Yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • onur (7 yıl önce)
    Elazığ taraftarı çok sanslı yanlışlıkla Akçadağda bu mevzuyu yapmaya çalışsaydı Futbolu hayatlarında çıkarırlardı her halde .
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Tipik bir fanatik cevabı. İki cahil grup kavga ediyor. İkisini de kınamak yerine kurulan cümleye bak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adam espri yapıyo 'taş' a vurgu yaparak, kınamalı arkadaş..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyam (7 yıl önce)
    Elazığlılar sosyal medyadan kırdık,vurduk,dövdük, yaraladık gibi paylaşımlar yaparken bir taraftan da haber sitelerinden suçu malatyalılara atıp mağdur edebiyatı yapıyor. Bu tuzağa düşmeyelim lütfen. Özellikle malatyahaber.com'un bu konuda gerekeni yapmasını bekliyorum, tabi diğer haber sitelerinin ve yönetici,idarecilerinde... şampiyonluğa giden takımımızın galibiyetini gölgeleyip ceza almamızı amaçlıyorlar. Gerçekten çok uyanık davranmalıyız. Yolun sonu şampiyonluk Allah'ın izniyle. Saygılarımla
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Dilaver GÜR (7 yıl önce)
    basri terece Kardeşim. Aslında olayların bu dereceye gelmesini kimse istemez. Ancak Elazığda oynanan ilk maçta yapılan çirkinlikler bu duruma getirmiştir. Her kes iki il arasında yaşanan spordaki bu gerginliğin sona ermesini beklerken ve Malatya zeytin dalını uzatmışken ne oldu ise o maçta Malatya Takımının sahaya çıkması ile havada uçuşan küfürler ile başlayan durum bugüne getirmiştir. Analayacağın Elazığ tarafı dostluğu adeta elinin tersiyle itmiştir. Güzel mi oldu oldu. Asla bunu kabul edemeyiz...İğneyi önce kendine batıracaksın ve suçlu aramayacaksın... Yazık iki il arasında bu husumet daha nereye kadar sürecek. Herkes kendine çeki düzen vermeli diye düşünüyorum. Hısımlık var akrabalık var Arkadaşlarımız dostlarımız var her iki ilde.. Ancak Elazığ kendine yakışanı yapmıştır demek istemiyorum onlarda bir kaç kendini bilmez holiganların yaptığı bu davranışlardan hoşnut değillerdir... Sizde suçlu Malatya taraftarıdır diye düşünmeyin... Her şey karşılıklı oluyor. Umarım bu olaylar bir daha yaşanmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Boşver kardeşim, işleri güçleri provokasyon yapmak. Biz takımımıza ve kalan maçlarımıza odaklanalım. Tek gerçek MALATYAMIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçlı (7 yıl önce)
    Bu olaylardan sonra acaba herkes hayatından memnun mudur. Ülkemiz de o kadar çok sorun varken başka meselelerimiz varken bunları yapanlar mutlular mı. Bu sene birisi kazanır seneye diğeri ucunda ölüm var arkadaşlar Ayıptır yapılanlar kim yaparsa yapsın. Sonuç olarak tam bir rezalet. Ayrıca rakip takımın olduğu yere otobüsü sokanlar da sorgulanmalidir. Böyle bir gerizekalilik olamaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    HER İKİ TARAFA DA YAZIKLAR OLSUN..BİR MAÇ İÇİN DEĞER Mİ..BU ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN YORUM YAPANLARIN ELİNE NE GEÇİYOR. 0-6 YAŞ GRUBUNDAKİLER GİBİ YOK ONLAR ŞÖYLE YAZMIŞ,BUNLAR BÖYLE YAZMIŞ.BENİM ELİMDE YETKİ OLSA BU SAYFALARI VE SOSYAL MEDYAYI TAKİP EDEREK BU HOLİGANLARA GEREKEN DERSİ VERİRİM.YAZIKTIR,GÜNAHTIR MİLLETİ BİRBİRİNE KIRDIRMAK MI İSTİYORSUNUZ.ALLAHTAN BU KADAR HAFİF ATLATTIK.HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.SPOR DOSTLUK KARDEŞLİKTİR.....
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Elazigin boyle giderse daha cok puani silinir. Mac başlamadan yaptiklarini niye kimse soylemiyor malatya taraftarini gaza getiren yine onlar oldu mac bitti taraftar durdu elazigin defans oyuncu bizim kulubeye el kol hareketi yapti simdi de daha onlar yetmezmis gibi de darendeye bagli bir petrol istasyonunda malatya taraftarlarini bekliyorlar ve tas sopa bicak kesici aletler silah bulunduruyorlar sonra malatya sınırını gecip bize malatyalilar saldirdi diyolar. Yenildiysen arkana bakmadan cikip gideceksin dostluk kardeslik diyosunuz bu sizin kardesliginiz dostluğunuz yaziklar olsun elaziga ayiptir. Her seyinizde yaninizda olduk bu ayipta size yeter yenilgide insallah kumeye duserler de akillari baslarina gelir. Elazig kümeye federasyonun elaziga ceza vermesi lazim biz yapsaydik inaniyorum ki simdi ne cezalar almistik.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    MalatyaHaber.Com a Burada Büyük Bir Görev Düşüyor. ElazığSpor Taraflarının Sosyal Medya Paylaşımlarını Yayınlamaları Kamuoyunu Bu Yönde Bilgilendirmeli. Saldır Sonrada Mazluma Yat Buna Müsade Etmemeleri Lazım. Varsa Maçta Çekilmiş Amatör Vs. Çekimler Onlarında Yayınlanması Lazım Kimin Küfür Ettiği Ozaman Görülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mmehmet (7 yıl önce)
    Maçı izledim.90 dakika çok güzel,centilmence bir maç oldu.malatyaspor çok güzel oynadı ve hakkıyla kazandı.Elazığın hiçbir atağı yok topla oynama oranı %30dur.Maç bittikten sonra Elazığ yedek kulübesinden kendini bilmez bir oyuncu önce Sadık Çiftpınara,sonre Saygıdeğer İrfan hocamızın üzerine yürüdü.Ve olayları başlattılar.Elazığ teknik diröktörü Bayram hoca maç sonrası talihsiz ve gerçek dışı beyanlarda bulundu.Elazığın fanatiklerini,futbolu katledenlerini harekete geçirdiler. Elazığ fanatikleri bunu ilk yapmıyorlar.Yıllar önce yine Malatyada 3-0 yenmiştik.O zamanda tel örgüler yıkıldı,kale direkleri kırdılar,Fileleri yaktılar,koltukları kırdılar.Bu fanatiklerin Maçlara alınmaması gerekiyor. Darendede benzinlikte pusuda bekleyip Malatyalı seyircilere saldırmalarını kınıyorum.Böyle fotbol seyircisi ve fotbolseverlik olmaz olsun.Bunlar türk futbdlunun ve Elazığ ın yüzkaralarıdır.Elazığ yönetemi bu fanatikleri ivedi olarak maçlara girmelerini yasaklamalları gerekiyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • kaplan (7 yıl önce)
    Tarih boyunca Malatya'da olsun Elazığ'da olsun birçok maça tanık oldum.Her maç öncesi ve esnasında kavgayı başlatan taraf Elazığ seyircisi olmuştur.Malatya her zaman dost elini uzatmasına rağmen Elazığlıların Malatya'yı yıllardan beri her konuda çekememesi yüzünden bu olaylar yaşanmaktadır.Yazıklar olsun diyorum...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyam (7 yıl önce)kaplan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle kardeşim, çok iyi özetlemişsin.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    topu fırlattı diye osman fırat'a 3 maç ceza tff irfan buz'un ve teknik ekibin üstüne yürüyüp hakaret eden elazığsporlu mehmet yiğit'e kaç maç ceza verecek bakalım? yönetim takipçisi olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MALATYA (7 yıl önce)
    Bizim ortak paydamız çok,birbirimize her zaman destek olmayı bilmeliyiz.Malatya'da konuştuğumuz,arkadaşımız ve aile dostalarimizdan 3 kişiden 1 Elazığlı..Aklı selim davranılmalı. .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)
    Bir kaötane cahal Malatya Elazığ kardeşliğini baltalıyor ,üzgünüm.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • SEYFETTİN ATAY (7 yıl önce)
    Bir kaç tane kendini bilmezin çıkardığı olayda Malatya Elazığ kardeşliğini kimse bozamaz. Rekabet saygıyla güzel.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya Elazığ kardeşiz (7 yıl önce)
    İKİ KOMŞU İLE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ZAHİD (7 yıl önce)
    Kimsenin dikkatini çekmemiş ama mesele başka...Malatya kritik haftalara girerken 12. adamından yoksun şekilde mücadele etsin diye yapıldı bütün bunlar.Maç sonu elazığlı topçuların yaptıklarını hatırlayın.Tamamen provakasyondu.Maksat Malatya'nın seyircisiz oynama cezası almasıdır arkadaşlar.Nitekim ceza da birkaç gün içinde açıklanır.Peki bu bizim için sorun teşkil eder mi?Kesinlikle hayır!Olsa olsa zaferimizi daha da büyük hale getirecektir.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Elbîstanlı (7 yıl önce)
    Millet olarak o kadar agresif bir yapıdayız ki spor da bile birlik , dirlik , saygı , sevgi çerçevesin de tutamıyoruz kendimizi . Baksana adam keleş sıkmış yakında bir birlerine bomba ile saldırırlar . Hey Allahım sen akıl ver , şuan da sağ duyu çok önemli . Refahımız ve asayişin sağlanması için . Geçmiş olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan balyutmaz (7 yıl önce)
    spor centilmenlik ister
    0
    0
    Yanıtla
  • basri terece (7 yıl önce)
    Malatya ile Elazığ arasında Futboldaki tatlı rekabeti çirkinleştiren her iki takımın'da taraftarları arasında bulunan futbolla alakası olmayan tiplerin sebep olduğu olaylardan kaynaklanıyor,Malatya taraftarının maç esnasında Elazığ kümeye demesi güzel bir davranışmıydı zaten bu olayları tetikleyen faktörde bu değilmi, Hem adamları yen arkalarından Elazığ kümeye diye tempo tut zaten insanlar gergin neden bu hareketti yapıyorsun ben şahsen o maçı tv'de izlerken yapılan o tezahürata çok utandım olayları bu duruma taşımasında'da sebep o tezahürattı bence,Ey güzel kardeşim efendice maçını izleseydin saga sola çatmasaydın canınmı çıkardı Elazığ insanları bizim kardeşlerimiz değilmi neden bu olayı çığrından çıkarıyorsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öyle demek he! Sen tvden izledin ben staddan... yok öyle tek taraflı suçlama, maç başlamadan elazığ taraftarları küfürlere, hakaretlere başladılar ki malatya seyircisi küfür de etmedi. Sadece elazığ taraftarı küfür, hakaret edince malatya seyircisi elazığ kümeye diye bağırdı tepki olarak ki bu da çok normal bence...
    0
    0
    Yanıtla
  • elazığlı (7 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    arkadaşım bizde tribündeydik.maç başlamadan malatyasporlu 2 tane kendini bilmez taraftar elazığ seyircilerine el kol hareketleriyle oyunun bu hale gelmesine neden oldu.1.genç bir arkadaş 2.55 yaşlarında gözlüklü bir arkadaş.bunların görüntüleri elimizde.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ben de maçtaydım ve elazığ tribününe çok yakındım. Maç boyunca koro halinde küfür ettiler ama Malatya seyircisi olgunlukla yaklaştı ve cevap vermedi. O kadar galiz küfüre karşılık sadece Elazığ kümeye dedi diye taraftarı suçlayamazsınız. Birkaç kendini bilmezi örnek gösterme bize!!! Sonra da dönüşte tenhada pusuya yatmakla taraftarlık olmaz!!! Rezilliği yapanlar ortada. Yönetiminden taraftarına provokasyon için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama Siz kendinize yanın, biz bu saatten sonra Süper Ligdeyiz İnşallah. Şampiyon Malatya!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığda yaşayan bir Malatyalıyım. Elazığdaki maçtada bilet kalmadığı için elazıgdaki dostlarımla beraber elazığ trıbününde maçı izledim. 90 dk boyunca ergenliğini ve beyin oluşumunu henüz tamamlayamayan gençler ve at hırsızı kılıklı heriflerin başlattığı küfürlü tezahuratlar bitmek bilmedi. küfürün her türlüsüne karşıyım ama bir takıma kümeye bağırmak sadece bizim statta olan bir şey değil. aynı durumda biz olsaydık elazığda aynısını yapardı. önemli olan sporun eğlence olduğunun farkına varmak.12 yıldır elazığdayım ve cok mutluyum. maçıda elazığlı dostlarımla birlikte izledim. şakalaştık biraz takıldık bitti.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • battalgazi44 (7 yıl önce)
    malatyaspor yönetimi uyanık olsun. elazığspor yönetimi, taraftarı ve basını saldırıya başladı. elazığspor facebook sayfasında malatyalıları dövdük deyip hakaret ve küfür ediyorlar. elazığ'a gidince de valilik önünde malatyalılar bize saldırdı, otobüsümüzü taşladı diye ağlayıp basın açıklaması yapıyorlar. elazığ basını ve elazığspor yöneti mi de olayı malatya saldırdı diye yansıtıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle. Hem saldırdık, vurduk, kırdık deyip hem de mağdur edebiyatı yapıyor elazığlılar. Malatyalılar bu oyunlara gelmesin sakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Medeniyet başka bi şey medeniyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilişim44 (7 yıl önce)
    Herkes kendine yakışanı yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Elazigin kulüp başkanı ve belediye başkanları tam bir holigan gibi açıklamalar yapmış malatyali idarecilerimiz bunlara gereken cevabı vermelidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabbar (7 yıl önce)
    bu saatten sonra inşallah uzun süre süper ligde kalırız da bunlarla işimiz olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (7 yıl önce)
    6lazig ve 6laziglarin hakettigi yer 2.ligdir. Hasutluk kanlarina islemis. Karinlari Malatya doyar ama fesatlik cekememizlige devam. Allah onlara dis vere firsat vermeye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Olay tam anlamıyla bir güvenlik sorunu her ikisinin de aynı güzergahta olacağı bilinirken neden önem alınmaz bu iş bu kadar basit mı gereksiz yere iki komşu kent neden karşı karşıya kaldı Yöneticileri kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon (7 yıl önce)
    Elazığlıları ve elazığspor taraftarlarını kınıyorum. Dünkü maçta küfürlerin haddi hesabı yoktu, bugünkü olayda da pusu kurup bekleyen ve olayları başlatan elazığspor taraftarlarıdır. Zira arkadan gelen malatyaspor otobüslerini bekleyip taslamak nedir? Karşınızda düşman mı var? Yazıklar olsun, şiddetle kınıyorum. Spor dostluktur ve sahada oynanır, bazı şeyleri hazmetmek gerekir. Nokta.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • elazığlı (7 yıl önce)Şampiyon isimli kullanıcı yorumuna
    sen maça gelmedin herhalde.maç bittiğinde önce Malatyalıları türübünden çıkarıp malatyaya yola gönderdiler daha sonra stattan 2,5 saat sonra Elazığlıları çıkardılar ve gönderdiler.akıl insanda var şimdi matığına göre önce kim şehrine gider? böyle kinle bir yere varılmaz.2 şahsın yaptıklarını bütün illerimize mal etmeyelim.sağduyulu olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Ugrasmayin şu holiganlarla, pozisyon bulamadan mağlup olmak okadar koymuş ki adamlara yollarda pusuya yatıyor, Türk askerine karşı geliyor silah kullandirmak zorunda bırakıyorlar, malatyasporumuzun şampiyonluğunu lekelemek istiyorlar, biz son sözümüzü sahada söyledik,
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazlı (7 yıl önce)
    Malatyalıların Elazığlara yönelik ağza alınmayacak​küfürleri sosyal medya yoluyla hâlâ devam ediyor yazıklar olsun futbol işi centilmenlik işidir ama bunu hiç göremedik komşu şehre yaptıklarına bakın ayıp bı de bı tanesi çıkmış emniyet saldırısı deprem şu bu yardım ettik diye üste çıkmaya çalışıyor kardeşim önce haberi oku hangi taraf mağduriyet yaşamış ona göre yorum yap..
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (7 yıl önce)Nazlı isimli kullanıcı yorumuna
    hem yenileceksin hem de çirkeflik yapıp malatya sınırları içerisinde malatya spor taraftarına saldıracaksın. sonra da karşılığını alıp işin ciddiyetini görünce kaçıp köye, jandarmaya sığınacaksın. sonra da mağdur rolüne yatacaksın. elazığspor face sayfasına gir de malatyalılara edilen hakaret ve küfürleri gör. mağdur belli bak fotolarda malatya otobüsleri taşlanmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar Elazığ sayfasına girip yazmışlar ama farkındaysan ayrıca Instagram da Elazığsporoffical sayfasında 5.gonderinin altındaki yorumları oku ve kendini Elazığlılarin yerine koy ve iki tarafın küfür ve hakaretlerini karşılaştır emin ol o zaman anlayacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • ben hem malatya hem elazığ forum sayfalarını takip ediyorum kaç gündür.böyle bi olayın olacağı belliydi.ayrıca sayfalara bakarsan elazığ sayfalarında devamlı hakaret küfür vs var.bumu masumluk bumu centilmenlik.ben olayları tasvip etmiyorum ama bizde suc varsa elazığın sucu daha fazla
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon (7 yıl önce)Nazlı isimli kullanıcı yorumuna
    Sen bir de elazığspor taraftarlarının yazdıklarını oku! Buraya girip provokasyon yapma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    darendede olay çıkarmak nedir taraftarlarımızı sağ duyulu olmaya davet ediyorum ayipp
    0
    0
    Yanıtla
  • onur (7 yıl önce)
    Malatya ya geldiniz misafirimiz oldunuz , deprem oldu ilk biz koştuk, Emniyet müdürlüğüne saldırı oldu kan verme yarışına girdik ''geçmiş olsun Elazığ'' pankartı astık, dünkü maçta daha maç başlamadan küfürleriniz başladı, elinizi vicdanınıza koyun gakkoşlar. Hangi doğu takımı süper liğde ? herşeyi anladıkta taraftarınızı darende de bırakıp gitmek nedir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Ne yazık ki 2 takımın da taraftar gruplarının içinde sabıka kayıtlı birçok taraftar var. Yönetim bu konuya müdahele edeceğine sesini çıkarmıyor, doğru düzgün marşımız yok, elazığ kümeye demekle taraftarlık olmuyor. Bu sorunlar sportif başarımızı artarak gölgeleyecek sorunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Bu konuda güvenlik tedbirleri çok önceden alınmalıydı.Önce Malatyaspor taraftarları Malatya'ya geldikten sonra Elazığ otobüsü bir kaç saat uygun bir yerde bekletildikten sonra hareket ettirilmeliydi.Deplasmana giden taraftarlar her maç sonu tribünde bekletiliyor,ev sahibi takım seyircileri tamamen dağıldıktan sonra misafir takım seyircisinin çıkışına izin veriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (7 yıl önce)
    hiç şaşırmadım. elazığ bunu her zaman yapıyor. 20 sene önce malatya'da elazığ'ı 3-0 yendiğimiz maçta da sahaya girip kale direklerini sökmüşlerdi. bugün de ne cesaretse darende'de malatya taraftarlarına pusu kuruyorlar, ama beklemedikleri bir karşılık alınca kendi taraftarlarını bırakıp darende'nin köyüne kaçıyorlar, taşla komutanımızı yaralıyorlar. elbette bir grubun yaptığı tüm camiaya mal edilmez ama dün elazığspor'un teknik direktörü bayram bektaş bile maçtan sonra yapılanlarla ilgili malatya'dan özür dilemişti. malatya, komşu elazığ'a her zaman dost elini uzattı, hatta geçen sene elazığspor a. demirspor maçında elazığ'a yapılan kötü muamaleyi kınayıp a. demirspor'u malatya'ya almadık. elazığ emniyetine yapılan saldırıda ilk koşup kan veren malatyaspor taraftarlarıydı. olmuyor, yakışmıyor. bükemediğin bileği öpeceksin gakkoş. umarım tff iki tarafın holiganlarına gerekli cezayı verir.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Nimet (7 yıl önce)
    Bizde elazigli is adamlarini bas taci ediyiruz burda musiat baskani bile elazigliydi sukur suresi dolduda ayrildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (7 yıl önce)
    Boyle aptalca sacma bir is olur mu yaw iki takimda bu vatanin en yurekli cocuklari ulkesini bayragini seven insanlar niye birbirinizi galeyana getirip kavga edesiniz ki ona sorsak ben hakliyim der digerine sorsak ben hakliyim der yakismadi iki tane çar cakalin isi fitne fesat yayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (7 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle..
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Bundan böyle kimse bize dostluk mavraları hikayeleri anlatmasın. Derebeyleri denilen grup bunları bide Malatyada Ağırlamıştı. Bundan Böyle Kimse Malatya Spor Adına Ve Malatyalılar Adına Dostluk Ve Barış Elçiliği Yapmasın. 15 Yaralımız Var Ve Otobüslerimizde Çok Büyük Maddi Hasarlar Var. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaralı falan yok sallama..
    0
    0
    Yanıtla