SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlar Kaza Geçirdi, 15 Yaralı 

0
Güncellendi - 2018-08-14 03:05:36
Taraftarlar Kaza Geçirdi, 15 Yaralı 
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması için İzmir’e giden taraftarlar, dönüş yolunda kaza geçirdi. Kazada, 1'i ağır 15 kişi yaralandı.

Kaza, Afyon Işıklar kasabası mevkiinde meydana geldi.

Göztepe-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını izledikten sonra Malatya’ya dönen taraftarları taşıyan minibüs, refüje çarparak takla attı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen minibüste bulunan 15 taraftar yaralandı.

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Minibüs,jandarma ve emniyet trafik ekiplerinin kontrolünden sonra çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

MESAJLAR..

Yeni Malatyaspor Onursal Başkanı ve AKP Milletvekili Ahmet Çakır, İzmir deplasmanı dönüşü kaza yapan Malatyalı taraftarları arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Afyonkarahisar’daki kazanın ardından hastanede bulunan taraftarları arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Çakır’ın gerekli her şeyin yapılacağını paylaştığı belirtildi. Yeni Malatyaspor Onursal Başkanı Çakır, taraftarın Malatya dönüşü için de gerekli organizasyonun yapıldığı yönünde bilgi verdiği bildirildi.

Taraftarla görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakır, “Orada bulunan kardeşlerimizin tedavi ve Malatya’ya nakil durumlarını yakinen takip ederek, gerekli girişimlerde bulunduk. Arkadaşlarımızın durumu genel olarak iyi. Sadece bir kişi diğerlerine göre ağır. Elhamdülillah onda da şu an çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, trafik kazası geçiren Evkur Yeni Malatyaspor taraftarları için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Başkan Polat; “Göztepe maçı sonrası Malatya’ya dönmek üzere yola çıkan aracın Afyonkarahisar’da trafik kazası yaptığını üzüntüyle duydum. 1’si ağır 15 taraftarımız kazada yaralanmıştır. Malatya ve spor camiasına geçmiş olsun. Yarılı kardeşlerime ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Yeni Malatyaspor’un 3-1 kazandığı Göztepe karşılaşmasından sonra Malatya’ya dönüş yolunda trafik kazası geçiren Malatyaspor taraftarlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini gönderdi.

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. Hafta karşılaşmasında İzmir’de oynanan Göztepe- Yeni Malatyaspor maçını takip eden Malatyaspor taraftarlarını taşıyan minibüs, Malatya’ya dönerken sabah 06:30 sıralarında Afyon Karahisahar’da devrildi. Yaşanan trafik kazasında 1’si ağır olmak üzere 15 taraftar yaralanmıştı.

Trafik kazasını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şehrimizin gözbebeği Yeni Malatyaspor’umuzun İzmir’deki maç heyecanını yaşamak ve takımımıza destek vermek için İzmir’e giden taraftarlarımız, maç sönüşü maalesef üzücü bir kaza geçirmiştir. Yeni Malatyaspor’un sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmasında büyük pay sahibi olan Malatyaspor’un fedakâr ve cefakâr taraftarlarını taşıyan minibüsün Malatya’ya dönüş yolunda Afyon Karahisahar’da devrilmesiyle 1’si ağır olmak üzere 15 taraftarımızın yaralanması hepimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Cenabı Allah yaralı kardeşlerimize acil şifalar nasip etsin, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Başta Malatyaspor Derebeyleri Taraftar Grubumuz olmak üzere taraftarlarımıza, ailelerine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi paylaşırken, böylesine talihsiz olayların bir kez daha yaşanmamasını temenni ediyorum. ” dedi.

Fenerbahçe Kulübü de, Spor Toto Süper Lig'de sezonunun ilk haftasında Göztepe deplasmanı dönüşünde kaza geçiren Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ilk hafta maçında, Göztepe deplasmanı dönüşünde Yeni Malatyaspor taraftarlarının geçirdiği kazayı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaza sonucu yaralanan Yeni Malatyaspor taraftarlarına acil şifalar diliyor; taraftarlara ve tüm Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr), malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Murat BOYRAZ (5 yıl önce)
    Büyük geçmiş olsun, Yaralılara acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun.Yüce Rabbim Esirgesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Yüce Rabbim yar ve yardîmcınîz olsun Dularımız sizlerle Kahramanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun gardaşlarımıza
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Büyük geçmiş olsun, Yaralılara acil şifalar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 HİLAL (5 yıl önce)
    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN DOĞRU DÜRÜST BAKTIĞIMIZ BİR TANE HABER PORTALI VAR O DA ÇOK GEÇ YAZIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun şehrimizin asil taraftarlarına... Kimileri şehrinin takımına destek için taaa izmirlere deplasman yaparken kimileride dün kahvehanelerde İstanbul menşeiili takım için tempo tutuyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elazığlı Gakgo (5 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun gardaşlarım, Allah acil şifalar versin kurban olduklarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • gakgo (5 yıl önce)
    yaralı kardeşlerimize geçmiş olsun. inşallah hepsi evlerine sağ salim kavuşurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    Allah acil şifa versin arkadaşlarımıza.Sevincimiz hüzne dönmesin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun.....
    0
    0
    Yanıtla