SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlar Konya Yolunda

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:45
Taraftarlar Konya Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-Off takımlarından Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Derebeyleri, takımlarına destek vermek amacıyla 4 otobüsle Konya’ya hareket etti. 

2012-2013 Futbol Sezonu'nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off grubunda yer alan Yeni Malatyaspor’a taraftarları destek verecek. Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın’ın koordinesinde çalışmalarını tamamlayan taraftarlar, Malatya Belediyesi, Yeni Malatyaspor Yönetimi ve TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un desteğiyle Konya’ya gitti.

Konya’ya hareket öncesinde Güllüoğlu’nda gazetecilerle bir araya gelen Derebeyleri Taraftarlar Derneği üyeleri, il dışında bulunan Malatyalıları da Yeni Malatyaspor’a destek vermeye davet etti.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan "MORİS" lakaplı Murat İpekten, Yeni Malatyaspor’un Play-Off’ta başarılı olacağına inandıklarını kaydederek, “Sezon başında yapılan transferler neticesinde taraftarlar olarak Yeni Malatyaspor’un ligi birinci tamamlayacağını düşündük. Bu doğrultuda da ciddi anlamda bir mutluluk yaşamıştık. Fakat elde olmayan nedenlerden dolayı ligi birinci bitiremedik ama Play-Off’a kaldık. Bana göre Yeni Malatyaspor’un Play-Off’ta rakibi yok. Yeter ki Yeni Malatyaspor, Yeni Malatyaspor gibi oynasın” dedi.

İpekten, Yeni Malatyaspor’u Play-Off müsabakalarında yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Derebeyleri olarak çok rahat bir organizasyon yaptık. Taraftarlarımızdan yoğun bir katılım oldu. Kalbimde, ruhumda ve beynimde hiçbir endişe yoktur. Allah’ın izniyle Tepecikspor’u yenip, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz.”

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lige çıkacağına inandıklarını dile getiren İpekten, “Malatya Belediyesi ve Yeni Malatyaspor Kulübüne, derneğimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç derneğimize bir otobüs tahsis etti. Kendisine desteğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. 4 otobüsle Konya’ya gidiyoruz. Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın da 4 gün önceden Konya’ya gitti ve çalışmalar yaptı. Çevre illerdeki derneklerin temsilcileri ile görüşen başkanımız stada çok sayıda taraftar çekecektir. Taraftar görevini yapıyor, yönetimde görevini yaptı. Artık top futbolcularda” şeklinde konuştu.

Tribün Lideri Murat Soysal ise, Yeni Malatyaspor’un bir üst lige çıkacağına yürekten inandıklarını belirterek, “Takımımıza sonuna kadar inanıyoruz. Biz her zaman zafere giden takımın taraftarı olmadık. İyi günde, kötü günde her zaman takımımızın yanında olduk. Alt liglerde yer aldığında da takımımıza destek verdik. Bu takım ortadan katlı biz yine çekip gitmedik. Her zaman takımımızın yanında olduk. Sonuçta biz şehrimize ve takımımıza aşığız. Bu anlamda da Konya’daki Play-Off maçlarında da takımımızın yanında olacağız. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Yönetimimizde otobüs tahsisini sağladı. TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da bu anlamda bize katkıda bulundu. Konya'ya gideceğiz ve şampiyon olup döneceğiz” diye konuştu.

Tribün Lideri Gökhan Kolukısa da, Konya’da oynanacak Play-Off müsabakaları öncesinde büyük bir heyecan yaşadıklarını ifade ederek, “O kadar deplasmana gittik ama Play-Off müsabakaları öncesinde heyecandan 2 gündür uyuyamıyorum. İlk kez bu kadar heyecanlandığımı hatırlıyorum. Play-Off müsabakalarına herkesi çağırdık. Çünkü ilk maç büyük önem taşıyor. İlk maçı kazanırsak, finale herkes gelecektir. Biz her anlamda rahatız. Play-Off’ta rakibimiz olduğunu düşünmüyorum. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Kolukısa, herkesi birlik ve beraberliğe davet ederek, “Bu gün birleşme günüdür. Bugün Yeni Malatyaspor’a sahip çıkma günüdür. Bugün Yeni Malatyaspor’a destek verirsek, yarın bizi daha güzel günler bekliyor olacak” ifadesini kullandı.

Kolukısa, iş adamlarının destekte bulunarak, taraftarlara otobüs tahsis etmelerini istediklerini de sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız