SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlar Şampiyonluğa İnanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:39
Taraftarlar Şampiyonluğa İnanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayı Yeni Malatyaspor'da geçen hafta kaybedilen Pendikspor maçının ardından taraftarlardan destek geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarının şampiyonluğuna inandıklarını söyledi. 

Lig sonunda mutlu sona kendi takımlarının ulaşacağına inanan Derebeyleri Taraftarlar Grubu, Yeni Malatyaspor’a “İnanıyoruz” ziyareti gerçekleştirerek, sarı-kırmızılı futbolculara moral verdiler.

Takımın antrenman yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasına gelen Derebeyleri, saha kenarında takıma “Şampiyon Malatya” tezahüratlarında bulundu. Bu tezahüratlara taraftarı selamlayarak cevap veren Yeni Malatyasporlu futbolcular, antrenman sonrası kendilerine ikram edilen tatlıdan yediler.

Malatyaspor’u her zaman desteklediklerini, bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, şampiyonluğa olan inançlarında azalma olmadığını ifade etti.

“BU SENE İNŞALLAH ŞAMPİYON BİZİZ”

4 hafta sonra yıllardır özlemini çektikleri şampiyonluğu elde edeceklerini kaydeden Çelik, “Pendik maçındaki taraftar görüntüsü şampiyonluğa olan inancın bir resmidir. Pendik maçı sadece bir maçtı. Sonuçta liderliğimiz devam ediyor. Biz bu takımın şampiyon olacağına şehir olarak inanmış durumdayız. Takımımızın her zaman yanındayız. Umarız Bayrampaşa maçında ceza almayız. Eğer bir ceza alırsak bunu onaylamamız mümkün değil. Çünkü maç esnasında en ufak bir hadise yaşanmadı. Hatta maçtan önce 'küfür etme, ettirme' adlı bir kampanya başlatmıştık. Bu sene inşallah şampiyon biziz. Hocamızın, takımımızın yanındayız” diye konuştu.

“KENDİ KARAKTERLERİNİ, KALİTELERİNİ GÖSTERDİLER”

Pendikspor takımı futbolcularının maç sonrası Malatya şehrine yönelik küfürleriyle ilgili de konuşan Alpaslan Çelik, “kendi karakterlerini, kalitelerini gösterdiler” dedi.

Pendikspor’un sezonun ilk yarısındaki maçta da çirkin şeyler yaptığını belirten Çelik, “Biz Pendikspor’dan bu tür şeyler bekliyorduk. Bu olaylar bizi daha da hırslandırmıştı. Üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Pendik’in hocası Ahmet Yıldırım maç sonrası 'evet Fahri yanlış yaptı. Geldi benden de özür diledi' diye açıklaması var. Fahri hocasından özür dilemeyecek, bu hareketleri yaptığı, ekmeğini yediği takımdan özür dileyecek. Burada fitili ateşleyen Fahri Tatan’dır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız