SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlara 444 Passolig Müjdesi

0
Güncellendi - 2016-11-22 21:48:58
Taraftarlara 444 Passolig Müjdesi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’in lideri Yeni Malatyaspor, ligin 12’nci haftasında Pazartesi günü sahasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde iyi bir gidişat yakalayan ve bu sezon Süper Lige çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda, yönetim stadı doldurmak için atağa geçti.

Zorlu Giresunspor maçında 12’nci kuvvet olan taraftarın Malatya İnönü Stadı’nda takıma destek vermek için kulüp başkanı Adil Gevrek farklı bir olaya imza attı. 444 passolig parasını passolig gişesine yatıran başkan Gevrek, taraftarların 444 passoligi hiçbir ücret ödemeden almasını sağlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Adil Gevrek tarafından 444 adet passolig parası, passolig gişesine yatırılmış olup taraftarlarımız 444 adet passoligi herhangi bir ücret ödemeden alabileceklerdir. Başvurular şahsen yapılacaktır” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet İmrek (7 yıl önce)
    İstanbul'da yaşayan bir Malatyalı olarak ben bile 2 yıl önce Y. Malatyaspor PASOLİG kartını aldım. Malatya'da yaşayıpta bu kartı hala almamak Malatya dışında yaşayan biri olarak beni düşündürüyor ve anlamda veremiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Kardeşlerim nasıl alacaz bu passolig kartını
    0
    0
    Yanıtla
  • musa (7 yıl önce)
    Taraftarlar,sayet,takimin,sanpiyonluk Istiyorsak,mutlaka,butun,maclara,git memiz Gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tembih. (7 yıl önce)
    Hadi herkes passolig kartı almaya.Ben Malatyalı yım diyen herkes passolig kartı çıkarsın.Büyükşehir belediyesi Yeşilyurt belediyesi.Battalgazi belediyesi.Valilik.TSO.Esnaf Odası. ....passolig kartı kampanyasına katılmalılar.iş adamları inönü Üniversitesi. herkes en az 100 tane kart bedelini ödeyerek taraftara verilmeli.kampanya büyük olmalı. en çok taraftar bizde olmalı. Biz ŞAMPİYON OLUYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla