SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlara Almanya Hediyesi

0
Güncellendi - 2017-12-16 03:20:44
Taraftarlara Almanya Hediyesi
A- A+ PAYLAŞ

Almanya Frankfurt Derebeyleri temsilcisi Çetin Akbaba, Galatasaray karşılaşması için hazırlık yapan Evkur Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Derebeyleri’ne megafon hediye etti.

  Avrupa’da yapılanmaya giden Derebeyleri’nin Almanya’da ki yapılanmasında Frankfurt temsilcisi olan Çetin Akbaba Galatasaray maçı hazırlıklarını yapan Malatya Derebeyleri’ne tribünde kullanmaları için megafon hediye etti.

  Megafonu Derebeyleri adına alan Murat Alpay, Çetin Akbaba’ya teşekkür ederek, “Bizi düşünen Frankfurt temsilcimiz Çetin Akbaba, tribüne bizimle beraber aynı havayı teneffüs eden tam bir Malatyalı ve Malatya sporlu bir abimiz. İnanın onunla aynı takımı desteklemek gurur verici bu anlamlı hediyesi için bir daha teşekkür ediyorum” dedi.

  Akbaba ise Evkur Yeni Malatyaspor’un ortak sevdaları olduğuna dikkat çekerek, “Bende Malatyalı ve Malatyasporlu olduğum için gururluyum. Malatyaspor ortak sevdamız. Derebeylerinin tribünde kullanacağı bu megafonu getirmem çokta önemli değil. Yeter ki onlar kullanabilsin. Eğer kullanırlarsa mutlu olurum. İyi ki Malatyalıyım ve Malatyasporluyum” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (6 yıl önce)
    yapacak başka haber mi kalmadı ? az artık geliştirin kendinizi hem tirübün olarak hem taraftar olarak. hediye edilen şey şimdiye kadar olması gereken di.kusura bakmayın ama arkadaşlar 3. lig taraftarı bile sizden daha yaratıcı tutturmuşsunuz iki beste hep aynı şeyler. şimdi gerçekler söylendi ya bir sürü laf edersiniz. ama kusura bakmayın derebeyleri taraftar topluluğu çok gereksiz yere bağırıyor. yaratıcı olun
    0
    0
    Yanıtla