SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlara Ş.Urfa Maçı Uyarısı

0
Güncellendi - 2016-10-12 20:10:07
Taraftarlara Ş.Urfa Maçı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, yazılı bir açıklama yaparak, Şanlıurfaspor deplasmanına gidecek taraftarlara uyarılarda bulundu.

Soysal, açıklamasında, “Sevgili kardeşlerim hafta sonu Şanlıurfa karşılaşmasında şartlar ne olursa olsun stat içinde ve dışında kesinlikle küfür, hakaret, sözlü ve fiili bir hareket içerisine girmeyeceğiz. Sosyal medyada yapılan tahriklere kapılmadan sadece takımımızı desteklemek için orada bulunacağız. Rakip takım taraftarı, hakem kararları ve güvenlik uygulamaları gibi her türlü dış koşulda bile sükûnetimizi koruyacağız. Çünkü bu maçta alacağımız en ufak bir ceza bir sonraki deplasman maçımız Elazığspor karşılaşmasında bize pahalıya mal olacaktır. Elazığspor ile aramızdaki dostluğu deplasman yasağını kaldırarak aşsak bile bu kez cezalı olabileceğimizden bu derbiye gidişimiz engellenebilir. Durumun ciddiyeti ortadadır. Onun için her Malatyaspor taraftarının gerekli olgunluğu göstermesini bekliyoruz. Şanlıurfa maçında stat içinde olacağız ve gerekli önlemleri de alacağız. Şanlıurfa'da 5 otobüs, 1 minibüs ve özel araçlarımızla olmak üzere 350 kişilik büyük Derebeyleri ordusuyla takımımızın yanında olacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız