SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan Ceza Tepkisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:14
Taraftarlardan Ceza Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’a verilen cezalara Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nden tepki geldi. Dernek adına açıklama yapan Başkan Murat Soysal, “Verilen cezalar bizi daha da kenetleyecektir” dedi. 

Bu saatten sonra yapılacak tek şeyin omuz omuza verip, daha fazla kenetlenmek olduğunu ifade eden Soysal, Kartal maçını dönüm maçı olarak gösterdi.

Murat Soysal’ın yazılı açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Kamuoyunun bildiği üzere kulübümüz üzerinde dolaşan büyük karabulutlar var. Bugünlerde alınan cezalar, oynanan oyunlar hiç bir zaman bu taraftarı yıldırmayacağı gibi, birlik beraberlik noktasında daha da kenetlenmek adına, motive edici bir unsur olacaktır. Verilen cezalar bu büyük camiayı hiç bir şekilde sarsmayacaktır. Yapılacak tek şey var, herkes el ele, onuz omuza verip bu şampiyonluğu Malatya'ya getirmek adına, varını yokunu ortaya koyacak. Bir kez daha dosta düşmana karşı ne kadar büyük bir camia olduğumuz gösterim. Kartal maçı bir dönüm olsun.”

BİR TEPKİ DE ÖĞRENCİ TARAFTARLARDAN

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Yeni Malatyaspor’a verilen cezaya bir tepki de Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerinden geldi. 

Bir grup Malatyalı öğrenci, son haftalarda Yeni Malatyaspor’un maçlarında hakemlerin yanlış yönetimler sergilediğini, Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu yanlışları görmeden, sarı kırmızılı kulübe haksız cezalar verdiğini öne sürüp, Mustafa Kemal Üniversitesi kampusu içerisinde tepki yürüyüşü gerçekleştirdi.

Grup adına açıklama yapan Yunus Emre Kaya, Merkez Hakem Kurulu’nun Malatya ile dalga geçtiğini belirtti.

Yunus Emre Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son 5 yıl içerisinde Merkez Hakem Kurulu tarafından gönderilen hakemler Yeni Malatyaspor’un önünü bazı çıkarlar doğrultusunda kesmektedir. Sabrımızın taştığı şu son 3 haftada gaddarca gösterilen kırmızı kartlar yüzünden takımımız şampiyonluk yolunda puanlar kaybetmiştir. En son 2 kırmızı kart gösterilen Tokatspor maçının hakemi de MHK tarafından Malatyalılarla dalga geçercesine üst lige terfi ettirilmiştir.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Derebeyleri Grubu olarak sabrımızın kalmadığını belirtmek isteriz. Bu şehre birilerinin sahip çıkması gerektiğini vurgulamak ister Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepkimizi göstermek için bu tepki yürüyüşünü gerçekleştirdik.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız