SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan 'Evde Kal' Videosu

0
Güncellendi - 2020-03-26 22:53:41
Taraftarlardan 'Evde Kal' Videosu
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor (Derebeyleri) Taraftarlar Derneği tarafından koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ‘evde kal’ videosu hazırlandı.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu Derebeyleri, tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınına karşı bir video yayınlandı. ‘Evde kal’ çağrısı yapan taraftarlar, ‘hep birlikte başaracağız’ mesajı verdi.

Malatyaspor'un taraftar grubu Derebeyleri, çektikleri videoyla, koronavirüsle mücadele kapsamında ‘evde kal’ mesajı verdi. Derebeyleri'nin lise, üniversite, Doğu’nun kraliçeleri, Başkent ve Marmara Derebeylerinin başkanları, verdikleri mesajlarla taraftarları evde kalmaya davet etti. 

Derebeyleri Lise Sorumlusu Yakup Kop, “Sevgili Malatyasporlu gençler, dünyamızda ve ülkemizde hızla yayılan koronavirüs tehdidine karşı korunmak, sevdiklerimizi bu tehdide karşı korumak ve sağlıklı kalabilmek için evlerimizden çıkmayalım. Daha nice maçları kazanmak adına, bu maçı kazanabilmek için evde kalalım” dedi.

Derebeyleri Üniversite Sorumlusu Yusuf Boran ise “Saygıdeğer kardeşlerim, sevgili Malatyaspor ailesi, bu geçirdiğimiz zorlu günlerimizi birlikte el ele verip, en az zararla aşabilmemiz için işin ciddiyetine varıp, evde kalmaya özen gösterip, temizliğimize dikkat edelim. Unutmayalım ki hepimiz taşıyıcı olabiliriz. Biliyoruz ki daha güzel, sağlıklı günlerde görüşeceğiz. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Derebeyleri Kadın Taraftarlar Sorumlusu Özge Gül de “Çok değerli Malatyasporlu ağabeylerim, kardeşlerim ve Malatyaspor’umuzun güzide taraftarlar grubu Doğu’nun kraliçeleri, bizler kadın oluşumu olarak bu zamana kadar tribünlerde çiçek açtırdık. Sizlerde evlerinizde kalarak Malatya’da, Türkiye’de, hatta dünyada çiçek açtırabilirsiniz. Evde hayat var, evde kalın” mesajını paylaştı. 

Malatyaspor Tribün Lideri Serdar Kaplan ise “Biliyorum ki ben ve oğlum Alperen gibi sizlerde tribünleri çok özlediniz. Derebeyleri evde kal” dedi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya da “Bütün dünyayı etkisi altına alan bu virüsü hafife almayın. Evlerinizden mümkün olduğu kadar çıkmayın. Unutmayın ki virüs bize gelemez, biz virüse gideriz. Evde kalın, hayatta kalın, sağlıcakla kalın” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

[video width="480" height="480" mp4="http://malatyahaber.com/wp-content/uploads/2020/03/taraftar-evde-kal-videosu.mp4"][/video]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Hiç gerek yoktu ki bu videoya çünkü bizim taraftarlar zaten sürekli evlerindeler hatta maçlara bile gitmeyecek kadar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Emeğinize sağlık gençler ! iyi ki varsınız. EVDE KALALIM ki STADA GİDEBİLELİM. HEP BİRLİKTE KASIMPAŞA için hazırlık yapalım. SÜPER LİG bir daha ele geçmez. Stadı dolduralım. 27.000 kişilik stadı doldurmak için gece gündüz çalışalım ve ligde kalalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen o stadı virüs salgınından ancak en az bir sene geçmeden dolduramazsın.Hiç kimsenin canı ve sağlığı Malatyaspordan önemli değil.Boş işler için kafanı bi kadar yorma kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Önce evde sonraLigdekal...
    0
    0
    Yanıtla