SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan 'Geçmiş Olsun' Teşekkürü

0
Güncellendi - 2018-08-14 16:25:01
Taraftarlardan 'Geçmiş Olsun' Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri'nden 'geçmiş olsun' mesajı yayınlayan kulüplere teşekkür

Derebeyleri Taraftar Grubu, İzmir dönüşünde trafik kazası geçiren Yeni Malatyasporlu taraftarlar için 'geçmiş olsun' mesajı yayınlayan kulüplere teşekkür etti.

Derebeyleri tarafından yapılan açıklamada, "Yaşadığımız kazadan dolayı arayan, soran, bizleri düşünüp, paylaşımda bulunan tüm takımlara ve taraftarlarına teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Taraftarları taşıyan minibüsün Pazar gecesi Afyon'da kaza yapmasının ardından Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Adanaspor, Trabzonspor, Kayserispor, Bursaspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Elazığspor, Samsunspor, Göztepe, Batman Petrol Spor, Orduspor, Tokatspor, İstanbulspor, Ümraniye Spor Kulübü, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor geçmiş olsun mesajı yayınlamıştı.

Yeni Malatyaspor Kulübü, kazayla ilgili, "Göztepe karşılaşması sonrası Malatya´ya dönerken kaza geçiren cefakar taraftarlarımızın haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. 1´i ağır 15 yaralının olduğu kazada yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" paylaşımında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız