SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan Gürkan'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-07-30 20:13:00
Taraftarlardan Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ve dernek üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, Yeni Malatyaspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı ve üyeleri, Başkan Gürkan’a Yeni Malatyaspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, arkasında 44 numara ve Selahattin Gürkan yazılı Yeni Malatyaspor formasını hediye etti.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, ziyaretle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Dernek başkanlığım döneminde sezon başından buyana futbolcunun Malatya’da kalmak istememesi deprem virüs üst üste alına mağlubiyetler hakemlerin yanlış ve önyargılı kararları ve birçok şanssızlıklar... Bu kriz ve sıkıntılı süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan abimizin gerek yöneticilik deneyimi gerek yılların belediyecilik tecrübesi sayesinde krizi çok iyi yönetti kulübüne takımına şehrinin sevdasına sahip çıktı. Ben, bizzat her kriz yönetiminde yanındaydım. Allah razı olsun başkanımdan herkes ‘Gemi batıyor, ne yapalım?’ derken, üstüne üstlük eleştirip tüm aile içi meselelerimizi dosta düşmana servis ederken, bu şehrin abisi, başkanı bütün yükü sırtladı maddi ve manevi bütün desteğini esirgemedi” ifadelerini kullandı.

Kaya, Başkan Gürkan’ın takımın en zor gününde yanında olduğunu belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Başkanımız, ‘Bu şehirde, bu kulüpte bizim dedi’ bütün taraftarımız, şehrimiz adına kendilerine teşekkürü borç bilirim. Şehrimizde, takımımızda sahipsiz değildir. Başkanımız samimi ve gerçek Malatya milliyetçiliği ruhuyla şehrinin vatandaşının sevdasına sahip çıkmıştır. Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği başkanı olarak verdiğiniz hizmet ve desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak iyi ki varsın şehrimizin abisi büyük başkan.”

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Salih (3 yıl önce)
    Takım küme düşmüş siyasi ve kayseri başkanının yırtınması ile ligde kalınmış utanılacak yerde sevinç gösterileri yapan takım ı küme düşüren yönetime yağdanlık yapanlar siz Malatyalı falan değilsinizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu takım bu mantalite ile yönetilmeye devam ederse tekrar düşer.Bunlar taraftar dernek üyelerimıymış ,bakın tekrar söylüyorum.Bu yönetim %100 herşeyiyle değişmez ise maçlara sadece bu taraftarlar derneği üyeleri,ve bedavacılar dışında kimse gitmez.Zaten mevcut yönetimin taraftarı hesaba aldığı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (3 yıl önce)
    Kimin dernekleriymis, milletin aklylan dalga gecmek böyle olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Ya yeter takımı siyaset takımı olmaktan çıkarın artık utanıyorum şehrimin futbol takımının siyasiler tarafından yönetilmesinden .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Madem o kadar siyasetten nefret ediyosum unutmaki seni ülkeni ve şehrini yönetenler siyesetçidir bu hazımsızlığı birakım sizde artık Türkiye gerçeği böyledir malesfki Anadolu takımları siyasetçiler ve belediyeler olmazsa bu seviye gelemezler iş adamıda işini gücünü birakipta milyon doları alın terini bu camiyaya harcamaz sen siyasetçi olsan awn aynısı yaparsın yapmazsan iki o koltukta oturtmazlar biraz gerçekçi olalım vurun abalıya mantığı ile zurna olmaya gerek yok sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • çok haklısın resmi daireler bilene siyasetçiler ve sendikasılar yönetiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bu taraftaarlar derneği yüzünden dahada malatyaspor la işim olmaz ayıptır kabahatinizle oturun. Takıma verilen emeğe yazıklar olsun bir cihana rezil ettiniz malatyayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlar taraftar falan değil kimin adamları herkes biliyor gerçek taraftar o stad da sadece doğu alttaki küçük bir gurup
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu ne şimdi biri bana açıklarmı neyin başarısını kutlamışlar.Taraftarlar derneğiniz buysa Malatyaspor dünden bitmiş demekki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    bu kulupde bizim diyen başkana antep macı öncesi ,o vakit niçin şehir dışındaydiniz diye sormadiniz,,
    0
    0
    Yanıtla