SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan İftar Yemeği...

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:27:51
Taraftarlardan İftar Yemeği...
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu, Derebeyleri Taraftarlar Derneği tarafından kendileri için verilen iftar yemeğine katıldı. 

Yeşilyurt İlçesi’nde verilen, dernek tarafından verilen iftar yemeğine Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri, Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın ile dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İftar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Derebeyleri Taraftarlar Derneğine verdiği iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

Mumcu, Malatya spor camiasının özlemini gidermek için çalıştıklarını ifade ederek, “Ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor ekseni üzerinde taraftarlar derneğimizle bir aradayız. Önümüzdeki sezonla ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah 2013-2014 sezonu hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Ama her zaman söylüyoruz, asıl olan buradaki ortamdır. Buradaki birlik ve beraberlik bizim için büyük önem arz ediyor. Önemli olan Malatyalılık bağı ve hissiyatıdır. Elbette ümidimiz camiaya özlemi giderecek bir sezon yaşatabilmektir. Bütün idealimiz ve hedefimiz budur” dedi.

Transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını da sözlerine ekleyen Mumcu, “Takımımız şuanda Ankara Kızılcahamam’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. 3 günlük bayram izninin ardından Kocaeli Kartepe’de ikinci etap kamp çalışmamız başlayacak. Eksiklerimizi tamamlamak üzereyiz. Birkaç arkadaşımızla 2-3 gün içerisinde sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Zaten omurgasını koruduğumuz bir takımımız vardı. Bu anlamda da iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın ise, Yeni Malatyaspor kulübü yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği davetine katıldıkları için teşekkür ederek, “Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri Malatya adına bir yükün altına girdiler. Taraftarlar ve Malatyalılar olarak bu yükü hafifletmemiz gerekiyor. Her anlamda yönetimin yanında bulunarak, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Şuana kadar medya, taraftar ve yönetim iyi bir birlik oluşturdu. Ama milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızın bu birlik ve beraberliğe katılmaları gerekiyor. Çünkü bu sadece yönetimin tek başına yapabileceği bir şey değil. Bütün şehrin yönetime destek vermesi gerekiyor. Bizde Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak her zaman yönetim kurulunun yanında olacağız. Sırf iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanlarında olacağız. İnşallah o vesileyle de başarıyı yakalayacağız” diye konuştu.

Aydın, transfer döneminin bitmesine daha uzun bir süre olduğunu da sözlerine ekleyerek, yönetimin en iyi transferleri yapacağına inandıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız