SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftarlardan TFF'ye Stad Tepkisi

0
Güncellendi - 2016-11-16 15:06:17
Taraftarlardan TFF'ye Stad Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal, Eskişeirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının nerede oynanacağının belli olmamasını sert bir dilleş eleştirdi.

Ligin 11’nci haftasında Pazar günü Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu ve kritik mücadelenin hangi statta ve şehirde oynanacağının belli olmaması Malatyalı taraftarların canını sıkmaya başladı.

Zorlu mücadelede takımlarını desteklemek için deplasmana gitmek isteyen taraftarlar, maçın nerede oynanacağının netlik kazanmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal, “Eskişehirspor maçına birkaç gün kaldı. Deplasmanda oynayacağımız maçın hangi statta oynanacağı daha belli değil. TFF nasıl bir muamma içerisindedir ki deplasman yapacak Malatya yolculuk yapacağı yeri bilmiyor. Ne zaman otel ayarlanacak, ne zaman uçak biletleri alınacak? Uçakta yer kalmazsa otobüsle mi yolculuk yapacak? Eğer öyleyse sahipsiz sanmasınlar artık. Malatya kamuoyu artık uyansın takımına tam anlamıyla sahip çıksın” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız