SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taraftarlarımızı Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Alanyaspor'u yenerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Pilten, Alanyaspor ile Çarşamba günü önemli bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Alanyaspor ile zorlu bir müsabaka oynayacağız. Alanyaspor'da grubumuzun güçlü takımlarından ancak bizim mutlak galip gelmemiz gerekiyor. Bu anlamda takımımız hazırlıklarını en iyi şekilde yaptı. Sahamızda Alanyaspor'u mağlup ederek, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"BOZÜYÜKSPOR MAÇINDA TALİHSİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK"
Bozüyükspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Pilten, "Sahamızda Bozüyükspor'a mağlup olmamız bizim adımıza kötü oldu. Talihsiz bir mağlubiyet aldık. Ancak deplasmanda Göstepespor karşısında alınan beraberlik bizim adımıza güzel oldu. Nitekim zorlu bir deplasmandan puan çıkarmasını bildik. Bu puanın daha da anlam kazanması için Alanyaspor'u kesinlikle sahamızdan eli boş göndermemiz gerekiyor" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"
Pilten, karşılaşmanın Çarşamba günü 13.30'da oynanacağını kaydederek, "Müsabakanın hafta içi olması seyirci açısından dezavantaj olabilir. Tabi hafta sonu oynanan karşılaşmalara göre seyirci sayısı da düşebilir. Ancak ne olursa olsun biz bütün taraftarları ve Malatyalıları karşılaşmaya bekliyoruz. İnşallah bizde güzel bir galibiyet alarak, kendilerine hediye ederiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız