SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taraftarsız da Olsa Fikstür Avantajımız Var"

0
Güncellendi - 2020-06-05 01:38:28
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, lige hazır bir şekilde gireceklerini ifade ederek, ligin yeniden başlamasından dolayı heyecanlı olduklarını söyledi.

A Spor'a açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, kalan 8 maçı oynamak için 11 Mayıs'ta başladıkları hazırlıkların gayet güzel geçtiğini ifade etti.

Karaman, koronavirüs sürecinde liglerin ertelendiği dönemde evde farklı düşündüklerini kaydederek, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçların 12 Haziran'da başlayacağını açıklamasından sonra sahaya geldiğinizde farklı düşünüyorsunuz. Hepimiz futbolu özlemişiz. Sahada olmak bambaşka bir duygu. Evde olduğunuzda açıklamaları takip ediyorsunuz ve kafanız karışıyor. Antrenmanlarımıza başladık, testlerimizi yaptırdık. Testlerde negatif, pozitif durumlar oldu" dedi.

Lige hazır halde geleceklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Bütün takımlar hazır olacaktır. Maç oynamak istiyoruz. Ayın 12'sinde lig başlayacak, heyecanlıyız. Zaman zaman pozitif vakalarda zihinsel, psikolojik ve heyecan anlamında farklı duygular yaşayabiliyoruz" diye konuştu.

Karaman, yeniden başlayacak olan ligde ilk maçların çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Kasımpaşa çok iyi bir takım. Düşme potasına bakıyorsunuz Ankaragücü, Kasımpaşa, Konya, Kayseri, orada, biz oradayız. Kayseri, Malatya, Konya'ya bakıyorsun. Malatya'da sokağa çıktım, 'herkes maç ne olacak, bir an evvel buradan kurtulalım' diyorlar. İlk maç çok önemli. Kasımpaşa'ya saygı duyuyorum. Biz, kalan 8 maçın 5'ini kendi evimizde oynayacağız. Taraftarsızda olsa lig fikstürü avantajımız var" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kumaşçı (3 yıl önce)
    memleketini seven olumlu konuşsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (3 yıl önce)
    Boş boş konuşuyor bu gün malatya parka gittim girişte siyah 44 MA plakalı pahalı bir araba var...hoca takımı kampa almak yerine kafelere yollamış mişel donılt keyif yapıyor maça 3 gün kalmış hayatımızın en önemli maçları gelmiş...vahh vahh vahh garibim taraftarlarda dua ediyor ligde kalalım ...hayırlı olsun ptt 1. Lig
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Porgalı isimli kullanıcı yorumuna
    Sen antrenmanı 24 saat zannediyorsun herhalde Tabiki dinlenme saati olacak onlarda senin benim gibi insan. Eleştiri yaparken biraz mantıklı olmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • porgali nekadar karamsarsın hele bir takım oynasın maçlarını ligde kalmazsa yorumunu yaparsın niye bu felaket tellalığı anlıyamıyorum eskiden hasut malatya derlerdi bu haslet devam ediyor değişme yok malesf
    0
    0
    Yanıtla