SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarih ve Kültür Bilinci Gezileri

0
Güncellendi - 2018-07-15 03:59:07
Tarih ve Kültür Bilinci Gezileri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Malatya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını tanıtmak ve bu anlamada bir bilinç oluşturmak için Malatya’nın çeşitli yerlerine günübirlik geziler düzenliyor.. Bu mekanlardan biri olan Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine ve Levent Vadisi Kanyonuna gezi düzenledi.

Düzenlenen gezi programına Gençlik Meclisi üyelerinden 50 gönüllü üye katıldı. Gençler Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesini ve Levent Vadisi’ni ziyaret ederek Akçadağ Sosyal Tesislerinde yemek yediler.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin sosyal, kültürel ve entelektüel etkinlikler düzenlediğini ifade eden Gençlik Meclisi üyesi Mukaddes Derin, “Düzenlenen etkinliklere katılmak ve Kent Konseyi ailesinin bir üyesi olmak için bütün genç arkadaşlarımızı Kent Konseyi’ne bekliyoruz” dedi.

Sultansuyu Tarım İşletmesinde atlara binen gençlik meclisi üyeleri düzenlenen organizasyondan dolayı Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu’na teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız