SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihe Not Düştüler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:10:06
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya İl Teşkilatı, genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, "4+4+4" eğitim sistemiyle AKPnin eğitime milletin damgasını vurduğunu söyledi. 
 
Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen divan toplantısına; AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu'nun yanı sıra AKP Malatya Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
 
Divan toplantısında bir konuşma yapan İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, "4+4+4" eğitim sistemiyle, milletvekillerinin tarihe silinmeyecek bir not düştüğünü ifade etti. 
 
AKP'nin eğitime milletin damgasını vurduğunu kaydeden Tüfenkçi, "AK Parti milletin sesine kulak vererek, tarihimize kara leke olarak geçen 28 Şubat ürünü sekiz yıllık kesintisiz eğitimi kaldırarak, 12 yıllık eğitime geçerek, eğitime milletin damgasını vurmuştur. Milletvekillerimizde bu vesileyle tarihe silinmeyecek bir not düşmüştür. Belki biz bunu bugün anlamıyor olabiliriz. Ama inanıyorum ki, gelecek nesiller bunu da hayırla yad edeceklerdir" dedi. 
 
Tüfenkçi, AKP iktidarının siyasette köklü değişiklikler yaptığını belirterek, şunları söyledi: "14 Ağustos 2001'de AK Parti'yi bizzat milletimiz yani sizler kurdunuz. Bu parti, bu hareket, bu kadro, milletinin rotasını çizdiği bundan başkada bir rota tanımadığı, bundan sonrada tanımayacaktır. Bu partiye, teşkilata toplumdan kopuk olan hareketler yön veremez. Bu parti, bu milleti küçümseyerek seçilenler rota çizemez. Siyaset tarzı, yönetim anlayışı, demokrasi standardı, devlet ve millet kaynaşması AK Parti ile birlikte köklü bir şekilde değişmiştir. Hükümet politikalarının çeteler eliyle, mafya eliyle, gizli senaryolarla, kirli ilişkilerle şekilleneceğine inananlar, böyle bir gayretin içine girenler karşılarında hukuku bulurlar, milleti bulurlar, AK Parti kadrolarını bulurlar, AK Parti iktidarını bulurlar." 
 
Tüfenkçi'nin konuşmasının ardından Siyaset Akademisi sertifika töreni düzenlendi. Siyaset Akademisine katılan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile partililere sertifikaları takdim edildi. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'ya sertifikalarını Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız