SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tarihi Başarılara İmza Attık''

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca, parti binasında basın toplantısı yaptı ve 3 yılda "tarihi başarılara imza attıklarını" öne sürdü.

Partinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, iktidar partisi olarak 3 yılda yaptıklarını anlatan İl Başkanı Koca, "İktidarımız, ülkemizin aydınlığa kavuşması için çaba gösteriyor. Türkiye'nin kalkınması için el atılmayan birçok konuya el atıldı ve başarı sağlandı. 3 yılda iktidar olarak tarihi başarılara imza attık. Hayat pahalılığı, iktidarımız döneminde bitti. Maaş artışından enflasyonun düşüşüne, akaryakıt fiyatlarından beyaz eşya fiyatlarının düşüşüne, asgari ücretin artışından vergi ve kredi faizlerinin düşüşüne, milli gelirin artışından paradan sıfırların atılmasına, KOBİ desteklerinden AB sürecine, ihracatın artışından yolsuzlukla mücadelede başarı kazanılmasına, tarım desteğinden sağlıkta yapılan reformlara, toplu konuttan özelleştirmeye kadar birçok icraat gerçekleştirildi" dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya'da 852 konutun teslim edildiğini, bin 600 konutun inşaatına başlandığını söyleyen Koca, "Bazı ilçelerde TOKİ'nin yaptırdığı konutlara ilgi olmadı. Bundan böyle nüfusu 20 bini aşkın olan ilçelere talebe göre toplu konut yapılacak" ifadelerini kullandı.

Doğrudan Gelir Desteği'nin kademeli olarak kaldırılıp yerine ürün desteği yapılacağına dikkat çeken Koca, Beylerderesi Viyadüğü'nün inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız