SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihi Bir Dönemeç Noktası"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay’ın Battalgazi İlçesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi, Battalgazi’de seçim bürosunu açtı. SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay’ın seçim bürosu açılışına; SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal, SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Seçim bürosu açılışında konuşan SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Malatya’nın büyükşehir olarak gireceği 30 Mart yerel seçimlerini çok önemsediklerini kaydetti. 

Asiltürk, büyükşehirle birlikte Battalgazi’nin de merkez ilçe statüsüne eriştiğini kaydederek, “Battalgazi’miz artık eski Battalgazi değil. Battalgazi’miz bugün 300 bin nüfusa sahip, 102 tane mahallesi olan büyük bir merkez ilçe oldu. Eski Battalgazi ismini aldı ama nüfusu 30 binden 300 bine, seçmen sayısı da 200 bine çıktı” dedi. 

Görevin ehil insanlara verilmesi gerektiğini vurgulayan Asiltürk, “Eğer ehil olmayan insanlar iş başına gelirse, Battalgazi’miz büyümekte, gelişmekte çok geri kalır. O yüzden emaneti ehline verelim” diye konuştu. 

“MARKA OLMUŞ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ VERİYORUZ”

SP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Canbay, “Biz ilim ve fende çığırlar açan, insanlığa hak ve adalet öğreten öncü bir milletiz. Birbiri için yaşayan bir topluluğuz. Bir malı sattıktan sonra, ikinci bir malı almak isteyen müşterisine “ben siftah yaptım. Aynı malı, aynı fiyata karşı komşundan almanız mümkündür” diyen bir ticari ahlaktan geliyoruz” şeklinde konuştu. 

Canbay, Saadet Partili Belediye Başkanları’nın herkese en iyi hizmeti götürmek için azmettiklerini belirterek, “Saadet Partili bir başkan ayrım yapmaz, herkese hizmet verir. Başarıya kilitlenir, azim eder ve işin en güzelini yapmaya çalışır. Kesinlikle ümitsiz olmaz. Ölçüleri ve kuralları olan insanlardır. Onları esen rüzgarlar savuramaz” ifadesini kullandı. 

Marka olmuş belediyecilik hizmetleri verdiklerini kaydeden Canbay, “Saadet Partisi, marka belediyeciliği ile ümit ve güven vaat eden bir güneş gibi parlamaktadır. Hasedi ve kaseti olmayan pırıl pırıl adaylarla hizmete hazırız” dedi.

“BU İŞLER ATAMAYLA OLMAZ”

SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Münir Erkal,30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için fevkalade önemli bir konu olduğuna vurgu yaptı.

Erkal, büyükşehrin Malatya’nın tek elden ve yeniden planlanması anlamına geldiğini belirterek, “10 yıl görev yapmış, sizlere hizmet etmiş, Yüksek Mimar bir kardeşiniz olarak 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için çok önemli olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Büyükşehir kararı, Battalgazililer ve Malatyalılar için tarihi bir karardır. Tarihi bir dönemeç noktasıdır. Tarihi bir karar verme arifesidir” şeklinde konuştu. 

Görevin ehil ve liyakatli insanlara verilmesi gerektiğini ifade eden Erkal, “Bu işler atamayla gelen insanlarla, atamayla gelen memurlarla, selamla, hatırla, gönülle olmaz. Bu işler, bu işe vakıf, hizmet heyecanı, hizmet iradesi, ufku ve vizyonu olan, proje ortaya koyabilen bir zihniyetle olur” ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız