SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihi Bir Gün"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendirdi. 

Parti binasında basın açıklaması yapan Tüfenkci, Çankaya'da değerleri temsil eden, kazanımları koruyacak, geliştirecek, milli iradenin hukukunu koruyacak bir Cumhurbaşkanı'na ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, ’'Yeter söz de karar da milletin' diyenlerin verdiği kavga, verdiği mücadele Cumhurbaşkanlığı makamına taşınması gerekir. 40 yılı aşkın siyasi hayatı boyunca bu mücadelenin sembol isimlerinden olan, sayısız bedel ödeyen, türlü zorluklara göğüs geren, özgürlüğü elinden alınmasına rağmen, darbelere muhtıralara rağmen çizgisinden ödün vermeyen, diklenmeden dik durmasını bilen Recep Tayyip Erdoğan’ın bu makama talip olması ülkemiz ve milletimiz için tarihi bir gün’’ ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı olarak en güçlü ve sağlam adayın Başbakan Erdoğan olduğunu belirterek, ‘Milletin sesi olduğu, kurulan tuzakları, hazırlanan kumpasları, darbe tertiplerini bir köşeye fırlattığı için. 367 kararına, Cumhuriyet mitinglerine, e-muhtıraya karşı dik durduğu için, muhtıra verildiğinde şapkasını alıp kaçan Başbakanların ülkesinde, muhtıra verenlere karşı muhtıra veren bir Başbakan olduğu için, Türkiye'yi faili meçhul cinayetler girdabından kurtardığı için. Kadim sorunumuz olan asker ne der diye ikide bir kışlaya bakılan Türkiye'yi artık siyasetçi ne der denilen bir noktaya taşıdığı için, 17 Aralık darbe girişimine karşı bir kez daha milletin hukukunun koruduğu ve cemaat vesayetine eyvallah etmediği için, Meclise sokulmayan, üniversite kapılarından geri çevrilen, başörtülülerin hukukunu koruduğu için. Türk-Kürt kardeşliğini yeniden tesis edip, 30 yıldır akan kanı durdurduğu, çözüm sürecini başlattığı için Recep Tayyip Erdoğan milletimizin ve ülkemizin geleceği için daha da güçlenerek devam etmelidir’’ dedi.

İl Başkanı Tüfenkci, AKP kadrolarının birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, ‘Başbakan Erdoğan’ın fire vermeden tüm milletvekillerimizin imzası ve 81 il ve ilçe teşkilatlarımızın tamamının desteğini alması AK Parti ailesinin davasına ve liderine ne derece sahip çıktığını göstermektedir. İnşallah 10 Temmuz’da seçim kampanyasının start verilmesi ile bizler de İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile çalışmalarımıza başlayacağız. İlk defa halkın oyları ile seçilecek olan Cumhurbaşkanı’nın gücü ve yetkisi farklı olacağı gibi vesayet rejiminin son koltuğu da böylece tarihe karışacak. İnşallah 10 Ağustos ile devletle milleti kucaklaştıran, milletinin çıkarlarını gözeten, milletin ve demokrasinin tarafını tutan, her kesimi temsil eden bir cumhurbaşkanı seçilmiş olacaktır’’ şeklinde konuştu.

Milletin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı çok iyi okuduğunu dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi: "AK Parti bugüne kadar millete rağmen hiçbir adım atmamıştır. Millete hesabını veremeyeceği hiçbir icraatta bulunmamıştır. Bugün Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı oluyorsa milletimiz bunu istediği için oluyor. Bizler muhalefet partileri gibi vatandaşımızın karşısına proje ürünü olan ısmarlama cumhurbaşkanı adayı ile çıkmıyoruz. Biz bu millete inanmış, kendini ülkesinin ve milletinin hizmetkarı olarak gören bir gönül adamı olan, 1990’lı yıllardan bugüne yaptıklarıyla, hizmetleriyle milletin tanıdığı bildiği bir lider ile yola devam ediyoruz. Gönülde olmadığı gibi dile dahi alınamayan bir aday ile Köşk’e talip değiliz. İnşallah milletimiz, Malatyalı hemşerilerimiz 10 Ağustos’ta ilk tur seçimlerinde liderine sahip çıkarak Cumhurbaşkanı yapacaktır. Ben Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının ülkemiz, milletimiz ve Malatya'mız için hayır olmasını diliyorum. Rabbim bizi doğruluktan ve doğru yoldan alı koymasın inşallah."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız