SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihi Bir Sezon Geçireceğiz"

0
Güncellendi - 2019-06-02 21:04:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nde kulüp idari personeli, sportif direktör Ali Ravcı ve kulüp müdürü Selçuk Günaydın'ın Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp müdürü Selçuk Günaydın, güzel geçen sezonda perde arkasındaki kahramanlar olan personelle iftar yemeğinde bir araya geldiklerini ifade etti.

Günaydın, kulüp idari personeli, sportif direktör Ali Ravcı ve Malatya'daki teknik ekibin iftarda bir araya geldiklerini belirterek, "Personelimizin bir araya gelmesini istedik. Bunun yanında yeni sezon öncesi kendi aramızda bir kaynaşma olsun istedik" dedi.

Sezonun kendileri için erken başlayacağını aktaran Günaydın, "UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda ilk maçın 25 Temmuz'da oynanacağı öngörülüyor. Haziran sonu gibi takımımız toplanacak. Biz antrenmanlıyız. Yoğun tempoyu da seviyoruz. Profesyonel bir ekibimiz var. Buradaki personellerimizin yarısıyla yaklaşık 10 yıldır birlikte çalışıyoruz. Dinamik bir ekibimiz var. Yoğun tempoda olsa profesyonel ekibimizle bunun altında kalkarız" diye konuştu.

Günaydın, Spor Toto Süper Lig'de iki sezondur iyi işler yaptıklarını kaydederek, yeni sezonda geçen sezonun üzerinde bir taraftar sayısıyla iç sahada maçlarını yapmak istediklerini dile getirdi.

Malatya için tarihi bir sezon geçireceklerini kaydeden Günaydın, şunları söyledi:

"2019-2020 sezonu yıllarca konuşulacak. Çocuklarımız büyüyecek ve biz nasıl ki Basel maçını çocuklarımıza anlatıyorsak, onlarda yeni sezonda mücadele edeceğimiz UEFA Avrupa Ligi'ni çocuklarına anlatacaklar. Bu tarihi sezonun kıymetini bilmeliyiz. Malatya halkı olarak hep beraber kenetleneceğiz. Geçen sezon ki başarının bir tık üzerine çıkmaya çalışacağız."

Günaydın, 9 Haziran Pazar günü olağan seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştireceklerine dikkat çekerek, "Onun da tatlı bir heyecanı var. Adil Gevrek başkanımız seçime tek aday olarak girecek. Ondan sonra tempomuz biraz daha hızlanacak" dedi.

Günaydın, Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız