SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarihi Kentler Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:49
Tarihi Kentler Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Selahattin Gürkan, Tarihi Kentler Birliği Ağustos ayı Encümen Toplantısı’na katıldı. 

Tarihi Kentler Birliği, Ağustos ayı olağan encümen toplantısını Samsun’da gerçekleştirildi. Tarihi Kentler Birliği Ağustos Ayı Encümen Toplantısı’na, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen, Battalgazi Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Selahattin Gürkan ve birlik üyeleri katıldı.

Tarihi Kentler Birliği Ağustos Ayı Encümen Toplantısı’nı değerlendiren Battalgazi Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Encümen Üyesi Selahattin Gürkan, Tarihi Kentler Birliği toplantılarının alınan karar gereği üyesi bulunan şehirlerde yapılacağını belirterek, bu kapsamda Ağustos ayı encümen toplantısını Samsun ilinde yaptıklarını söyledi.

Toplantıda önemli konulara değinildiğini belirterek, toplantısın son derece verimli geçtiğini kaydeden Gürkan, toplantının gündemi gereği, Birliğin 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi’nin görüşülmesi, 2013 Yılı Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarımı Özendirme Yarışması için yapılan başvuruların değerlendirilmesi, 2013 Yılı Yarışma Kitabının Bastırılması, Kültür Rotalarının sınır ötesi ilişkilerinin kurulması için girişimlerin başlatılması konusunda açıklama, Kırgız Cumhuriyeti’nin başkenti Bişkek’te Türk Dünyası Mühendislik Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı’nın da yapılacağı 02-07 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan uluslararası toplantıya Tarihi Kentler Birliği olarak kanlım sağlanması konusunun görüşülmesi gibi önemli birçok konunun görüşülerek karara bağlandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız